..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Άκας Μανωλκίδης!! Το νέο απόκτημα της κυβέρνησης Τσίπρα, σηματοδοτεί την αναγέννηση της αριστεράς στον τόπο μας!


Άκας Μανωλκίδης, είναι πλέον ο νέος αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας!
Ο ΣΥΡΙΖΑ κι η "Αριστερή Πλατφόρμα" κέρδισε έναν πολιτικό γίγαντα και βάζει πλώρη για να λειτουργήσει με κοινωνική ευαισθησία και ανάπτυξη, με αριστερή πολιτική η  Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας!

Γνωστός για την ιδιαίτερη περιποίηση της κόμης του, το πάθος για τα κομμωτήρια, για ανταύγειες στα μαλλιά του κι ένα βιογραφικό που θα ζήλευε κι Παναρίτη... ο πρώην συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, δίνει νέο κι αριστερό προφίλ στη στελέχωση του κυβερνητικού μηχανισμού!

Προσωπική επιλογή του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι η νέα μεταγραφή από τον Βενιζέλο στη στελέχωση των κυβερνητικών θέσεων της αριστεράς -μετά την επιτυχία με τον...
Σπίρτζη, τον Σπυρόπουλο, τον Μάρδα και τόσους άλλους που πλέον δεν μπορεί κανένας να απαριθμήσει...
Παναγιώτη Λαφαζάνη... δυνατά, αριστερά!


 sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog