..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Οι γάιδαροι της ψευτοαριστεράς, θα κατάσχουν ακόμη και άλογα ιππασίας αλλά και...... γαϊδούρια!!!!!!


Με τίτλο: "Θα κατάσχεται ό,τι δεν δηλώνεται!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο νόμου για το "περιουσιολόγιο-εφιάλτης" που ψηφίζεται τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Οι φορολογούμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν στις Αρχές όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως σπίτια, οικόπεδα, οχήματα, αεροσκάφη, κότερα, μετοχές, έργα τέχνης, συλλογές σπάνιων αντικειμένων, κοσμήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς, θυρίδες, άλογα ιππασίας κ.ά.". 

Η Realnews επισημαίνει ότι: "Οι φορολογικές Αρχές θα παρακολουθούν συνεχώς πώς εξελίσσονται οι αλλαγές στην περιουσία των πολιτών, για να εντοπίζουν αδικαιολόγητες αποκλίσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog