..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Βίτσας και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο!!!!


Μπαράζ παραβιάσεων έχουμε τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο. Εκτός από τις συνήθεις παραβιάσεις του εναέριου μας χώρου από τα τουρκικά F16, οι οποίες έφτασαν τις 26 χθες, έχουμε πλέον και παραβιάσεις από τουρκικά Κατασκοπευτικά του πολεμικού ναυτικού.
Το χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι πως τα τουρκικά μαχητικά πετούσαν επί σχεδόν μισή ώρα οπλισμένα εντός του FIR Αθηνών ενώ τα Κατασκοπευτικά του πολεμικού ναυτικού έφτασαν τις 24 παραβιάσεις πράγμα που σημαίνει πως κυκλοφορούσαν ανενόχλητα στο Αιγαίο επί ώρες.
Από την ελληνική πλευρά καθ’όλη τη διάρκεια αυτών των παραβιάσεων η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου ήταν άφαντη και ο ΑΝΥΕΘΑ κ.Βίτσας έβγαζε φωτογραφίες πάνω σε μαχητικά στη Λάρισα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog