..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ!!!!!!!!!!!!

           Φωτο greeknation.blogspot.com



    ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
  Πως θα μπορούσε αλλιώς να χαρακτηρίσει κάποιος την απάντηση του Θ. Πάγκαλου, εκτός από ΔΩΣΙΛΟΓΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, που έδωσε στο Γαλλικό Ραδιόφωνο Europa1 ; Είπε σε άπταιστα Γαλλικά:
  Κατανοώ τις αντιδράσεις των Ελλήνων, ωστόσο ο ίδιος ανέκαθεν είμαι φενταμελιστής Ευρωπαίος. Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ την άποψή τους. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ.
  Μιλάει ο κ. Πάγκαλος, ο επαγγελματίας πολιτικός, για κάτι που δεν είναι στην ιδιοκτησία του. Δεν μιλάει για τα τριάντα ακίνητα που έχει στην ιδιοκτησία του. Μιλάει για την ΕΛΛΑΔΑ. Αλλά ξέρει τι κάνει. Γνωρίζει ότι οι πρόεδροί του και οι πρωθυπουργοί του είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ όπως ο ίδιος και προκαλεί.
  Σήμερα αντί να είναι στη στενή, για το επεισόδιο των ΙΜΙΩΝ , βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης όπου τον πληρώνει ο Ελληνικός λαός 1.000.000 ευρώ το χρόνο.
  Ευτυχώς κ. Πάγκαλε είχαμε προγόνους σαν τον Καραϊσκάκη που έλεγε για τους Τούρκους: Άμα ζήσω θα τους ΓΑΜΗΣΩ Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον ΠΟΥΤΣΟ…. Ευτυχώς κ. Πάγκαλε είχαμε αγωνιστές σαν το Βελουχιώτη που έλεγε: Σύντροφοι καλό ΒΟΛΙ και ραντεβού στα ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ.
  Ευτυχώς κ. Πάγκαλε οι πρόγονοί μας δεν είχαν την ίδια άποψη  με σένα.
  Τίμησαν την Ελληνική σημαία και δεν είπαν πότε ….την πήρε ο αέρας…….



1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog