..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Αναβολή των μέτρων - σφαγής για συντάξεις και αγρότες για τις αρχές Αυγούστου!!!!


Για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μεταφέρεται η νομοθέτηση του επόμενου πακέτου αντιλαϊκών μέτρων, σύμφωνα με ευρωπαϊκή πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Στο πακέτο αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα περιλαμβάνονται τα μέτρα για τις συντάξεις (χρονοδιάγραμμα εφαρμογής αύξησης ορίων συνταξιοδότησης, «ποινές» για όσους βγαίνουν πρόωρα στη σύνταξη, κατάργηση του ΕΚΑΣ, μειώσεις συντάξεων για νέους συνταξιούχους μέσω στενότερης σύνδεσης εισφορών - παροχών κ.ά.), καθώς και η φορολόγηση που ξεκληρίζει τους μικρούς αγρότες. 

Όπως διευκρινίζει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, τα νομοσχέδια για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τη φορολόγηση των αγροτών δεν περιλαμβάνονταν στα προαπαιτούμενα της Τετάρτης 22 Ιούλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog