..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Διαδήλωση για τα αντιλαϊκά μέτρα.



Διαδήλωση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, θα πραγματοποιήσουν η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ), η Παγκύπρια Ομοσπονδία Γυναικείων Οργανώσεων(ΠΟΓΟ) και η Ενιαία Δημοκρατική Οργάνωση Νεολαίας (ΕΔΟΝ), έξω από την κυπριακή Βουλή σήμερα το μεσημέρι.
«Καλούμε την κυπριακή νεολαία, μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους, άνεργους, αλλά και τις άλλες πολιτικές οργανώσεις νεολαίας και φορείς, να συμμετέχουν μαζικά, οργανωμένα και υπεύθυνα στη μεγάλη κινητοποίηση, ώρα 15.30, έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, δημιουργώντας ένα πλατύ αγωνιστικό μέτωπο αντίστασης στις αντινεανικές και αντεργατικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει στο κάλεσμά της η ΕΔΟΝ.

Έξω από τη βουλή θα διαδηλώσει στις 14.30 το μεσημέρι και το Κίνημα Ανεξάρτητων Ελεύθερων Πολιτών, το οποίο απευθύνει έκκληση προς τα κόμματα να «να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για το κούρεμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog