..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
   Η αστική τάξη και οι πολιτικοί υπηρέτες της, τρέχουν να προλάβουν. Η βιαστική συγκρότηση της «μαύρης» τριτοκομματικής κυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, στη χώρα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού, είναι έτοιμη να εφαρμόσει τα χειρότερα μέτρα για να πετύχει το σκοπό της αστικής τάξης, εν’ μέσω συγχαρητηρίων.
  Σιχάθηκε, ο Ελληνικός λαός, αυτές τις ημέρες με τις ειδήσεις του τύπου…… «συγχαρητήρια τηλεγραφήματα με ευχές» για την «καλή επιτυχία» στα καθήκοντα του νέου πρωθυπουργού και της «μαύρης λυκοσυμμαχίας», που για το λαό βέβαια μεταφράζεται «ετοιμαστείτε να πεινάσετε κι άλλο».
   Συγχαρητήρια….. Συγχαρητήρια… Αλλά τι συγχαρητήρια;;;
   Στις Δημοκρατίες λένε στον πρωθυπουργό « συγχαρητήρια για την εκλογή σας», ενώ στις Δικτατορίες συνήθως λένε « συγχαρητήρια για τον διορισμό σας» Και στη δική μας περίπτωση ήταν.. Δ Ι Ο Ρ Ι Σ Μ Ο Σ. Να τους χαιρόμαστε.
   Μια κυβέρνηση με 38 υπουργούς και υφυπουργούς από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. 38 υπουργοί και υφυπουργοί γαντζωμένοι στις ετοιμόρροπες καρέκλες τους και για να μην πέσουν –που έχουν πέσει, ήδη, στη συνείδηση του λαού- βάλανε να τις κρατήσουν έξι Νεοδημοκράτες και ….τέσσερεις χουντικοί.
   Μια κυβέρνηση που πολλοί από αυτούς, το 1973 , ήταν μέσα στο πολυτεχνείο. Παλέψανε μαζί με το λαό για να ρίξουν τη χούντα. 38 χρόνια μετά, 38 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, σήμερα, παλεύουν μαζί με τους χουντικούς να διαλύσουν το λαό. Συγχαρητήρια στο μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. ΛΑΟΣ- ΠΑΣΟΚ  στην εξουσία. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.
   Να λοιπόν που φτάσαμε!!!!! Το ΠΑΣΟΚ για να μην χάσει την εξουσία στηρίζεται στον Βορίδη και Άδωνι. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα. Αλήθεια πως νοιώσανε, οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, έλεγε στη βουλή: «….. είναι δύο κόσμοι. Είμαστε τρία κόμματα χωρίς να έχουμε μεγάλες διαφορές μεταξύ μας. Είμαστε Ευρωπαϊστές, εναντίον των κομμουνιστών…..» Άκουγαν με δέος!!!!! τον υμνητή της χούντας, τον οποίο στο τέλος χειροκρότησαν;;;;;
Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!!!!!
   Αναρωτιέμαι πόσο δίκιο έχει ο φίλος μου ο Γιάννης που ζει στο Παρίσι να το ακούω να λέει στο τηλέφωνο: « …όσοι από εμάς ζούμε μακριά αηδιάζουμε τα όσα συμβαίνουν στη Ελλάδα. Θα είχαμε και την τέλεια δικαιολογία να αποποιηθούμε μια και καλή την ……Ελληνική υπηκοότητα και να τελειώνουμε, επιτέλους, με το διεστραμμένο αυτό κομμάτι μιας … «ελληνικότητας» που δεν θυμίζει τίποτα τη χώρα που μεγαλώσαμε…….ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!
   Καταφέρατε και να διώξετε την νεολαία, λόγω ανεργίας, αλλά ακόμη να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες….
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog