..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Αυγά ....τέλος !!!!!!!!!!!!!

Για την ...«προπαγάνδα του αυγού» στην Αλεξανδρούπολη έχουμε γράψει πολλές φορές. Μια νέα είδηση όμως μας ανανέωσε το ενδιαφέρον: Στις 22/2 βγαίνει στο «σφυρί» μια μονάδα παραγωγής αυγών στην περιοχή, η οποία φαλίρισε από τις πολλές υποθήκες και προσημειώσεις.

Ισως να μην ήταν αρκετή η «τόνωση» που έδωσαν στην τοπική αγορά τα δολάρια των Αμερικανών ναυτών. Ισως πάλι οι κότες να ζορίστηκαν τόσο πολύ για να εξυπηρετήσουν τον στόλο, που απόκαμαν.

Οποια κι αν είναι η εξήγηση για το λουκέτο, είναι τουλάχιστον ειρωνικό να αφορά ένα προϊόν όπως το αυγό, στο οποίο είχαν επενδύσει τόσο πολύ η πρεσβεία και τα ντόπια παπαγαλάκια της για να διαφημίσουν τα «οφέλη» από τη μετατροπή της πόλης σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο πολέμου.

Ελπίζουμε πάντως σύντομα να ανακάμψει η σχετική αγορά. Γιατί είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα οι εργαζόμενοι και ο λαός της περιοχής θα πάρουν ...με τα αυγά τους ΝΑΤΟικούς και τους παρατρεχάμενούς τους, που βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τη Θράκη και όλη τη χώρα, με την εμπλοκή στο ΝΑΤΟικό μακελειό.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog