..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Αθώοι όλοι για τα..... «στημένα»!!!!!!!!!!!!!!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε ομόφωνα αθώους και τους 28 κατηγορούμενους στη δίκη για τα «στημένα» του ποδοσφαίρου την περίοδο 2012 - 2015. Η πρόταση του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση έκρινε ότι υπήρχε συμμορία αλλά έχει παραγραφεί η δράση της, και ζήτησε την καταδίκη του πρώην προέδρου της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη, του τότε γενικού αρχηγού της ομάδας Γιώργου Λαναρή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας Κώστα Μπάρμπα και Χαράλαμπου Παυλίδη, για «στήσιμο» αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013. Είχε προτείνει επίσης την καταδίκη του διαιτητή Δημητρόπουλου για το ματς Κυπέλλου Παναχαϊκή - Ολυμπιακός.

Οι 28 αντιμετώπιζαν την κατηγορία για το κακούργημα επηρεασμού της εξέλιξης και του αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, οι δε 8 απ' αυτούς και την κατηγορία για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

                    Οι κατηγορούμενοι που αθωώθηκαν είναι οι εξής:

Β. Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γ. Σαρρής, πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ. Θ. Κουρίδης, πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ. Αρ. Σταθόπουλος, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Γ. Παπακωνσταντίνου, πρώην αναπλωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Ν. Προύντζος, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ. Γ. Δούρος, πρώην αρχιδιαιτητής. Θ. Μπριάκος, πρώην αρχιδιαιτητής. Κ. Ιωαννίδης, πρώην διαιτητής Super League. Γ. Κάμπαξης, πρώην διαιτητής Super League. Απ. Αμπάρκιολης, πρώην διαιτητής Super League. Αλ. Δημητρόπουλος, πρώην διαιτητής Super League. Θ. Γιάχος, πρώην διαιτητής Super League. Ηλ. Σπάθας, πρώην διαιτητής Super League. Γ. Αρβανιτίδης, πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια. Γ. Λαναρής, πρώην γενικός αρχηγός της Βέροιας. Οι πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας Κ. Μπάρμπας, Δ. Αμαραντίδης, Ηλ. Ιωάννου, Αλ. Καλογέρης, Δ. Μάνος, Χ. Παυλίδης, Γ. Σκαθαρούδης και Π. Μορένο. Γ. Σπανός, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος. Γ. Αγγελόπουλος, τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου. Ρικάρντο Σα Πίντο, πρώην προπονητής του Ατρόμητου. Γ. Κομπότης, πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog