..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Φοιτητές, αυτή .....η μάστιγα !!!!!


Στιγμιότυπο απο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης

Η κυβέρνηση ανακάλυψε εν μέσω πανδημίας τους πραγματικούς "εχθρούς του λαού" και για να τους αντιμετωπίσει, ώστε να σωθεί η πατρίδα μας, βρήκε τη λύση! Αστυνομία στα Πανεπιστήμια.

Της Ελενας Ακρίτα

Μια φωτογραφία από την φοιτητική διαδήλωση επέλεξε δημοσιογράφος για να συνοδεύσει ένα οργίλο, κειμενάκι όπου φόρα παρτίδα αποκαλούσε "εχθρούς του λαού" τους φοιτητές που διαδήλωσαν εν μέσω πανδημίας. Τους χαρακτήριζε μάλιστα ως μοναδικούς υπεύθυνους για την ανεργία στο θέατρο, στη μουσική, στην εστίαση και στις επιχειρήσεις. "Εχθροί του λαού" οι μασκοφορεμένοι φοιτητές που – προχτές στο κέντρο της Αθήνας, τηρώντας όσο μπορούσαν τα μέτρα προφύλαξης - διαδήλωσαν για το νομοσχέδιο από την Κόλαση.

            Άκου τώρα τί έκανε η κουτοπονηρούλα κυβέρνηση.

Πέρασε αυτό το σίχαμα εν μέσω πανδημίας, έτσι ώστε αν γίνονταν – που θα γίνονταν – διαδηλώσεις, να κατηγορήσουν τους φοιτητές ότι αδιαφορούν για την δημόσια υγεία και να αποφύγουν έτσι την κόντρα για την ουσία του νομοσχεδίου. Σού λέει αντί να μιλάνε για τα χάλια μας, ας ρίξουμε τη μπαλίτσα στην εξέδρα κι ας δείξουμε τα παιδιά με το δάχτυλο.

Αυτό σκέφτηκε η αθώα του αίματος κυβέρνηση. Και δεν είναι μόνον ότι τόσο μα τόσο ηλίθιους μάς θεωρεί. Είναι που κάθε φορά εκπλήσσονται επειδή καταλαβαίνουμε τη μπλόφα τους. Σαν τα μωρά παιδάκια μωρέ. Γλυκούλι;

"Εχθροί του λαού" λοιπόν οι φοιτητές. Εκείνους περιμέναμε για να μάς ξανακλείσουν μέσα. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε.

Οι φοιτητές άνοιξαν τα σύνορα το καλοκαίρι για να μπει μέσα το αλάι μαλάι του τουρισμού.

Οι φοιτητές φουλάρισαν τα λεωφορεία και τα μετρό. Οι φοιτητές μείωσαν τα δρομολόγια για να σαρδελοποιείται ο κόσμος.

Οι φοιτητές άφησαν ανοιχτές τις εκκλησίες να ξεσαλώνουν οι πιστοί χωρίς μάσκες και να γλείφουν το ίδιο κουταλάκι.

Οι φοιτητές αντί να δώσουν λεφτά για ΜΕΘ, τα έδωσαν στη λίστα Πέτσα για να τους αποκαλούν – τους φοιτητές πάντα - υπέρκομψες και πανέμορφους.

Οι φοιτητές επέτρεψαν την 100% πληρότητα στις πτήσεις.

Οι φοιτητές ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο κύμα, χάζευαν τα ταβάνια χωρίς ούτε να στελεχώνουν τα νοσοκομεία ούτε να αγοράζουν ιατρικό εξοπλισμό.

Οι φοιτητές έβγαιναν στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν τους νοσοκομειακούς που οι ίδιοι (οι φοιτητές καλά) είχαν εξοντώσει με πολιτικές του ποδαριού κι αδιαφορία εγκληματική.

Οι φοιτητές απαξίωσαν το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σε τέτοιες εποχές.

Οι φοιτητές μείωσαν τον αριθμό των τακτικών χειρουργείων αναγκάζοντας τους ασθενείς να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να νοσηλευτούν σε ιδιωτικές κλινικές.

Οι φοιτητές αρχίσαν να εμβολιάζουν τη σάρα και τη μάρα, παρακάμπτοντας αυτούς που είχαν πραγματική ανάγκη.

Είναι τραγικά τα λάθη των φοιτητών. Προχειρότητες, τσαπατσουλιές, αλλά τι να πεις παιδιά είναι, τόσα ξέρουν τόσα κάνουν.

Γι’ αυτό κι εσύ "άνεργε ηθοποιέ, μουσικέ, εργαζόμενε στην εστίαση, επιχειρηματία" μάθε επιτέλους ποιοι είναι οι εχθροί σου. Δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε οι υπουργοί του, ούτε οι πολιτικές από τα μπάζα. Οι φοιτητές είναι. Αυτοί οι σιχαμένοι φταίνε για τα κλειστά μαγαζιά, τα λουκέτα στην εστίαση, για τα πάντα.

Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα, προκαλώντας αντιδράσεις

Εχθρός του λαού δεν είναι ο ποδηλάτης πρωθυπουργός που ποζάρει στην Πάρνηθα χωρίς μάσκα ή χειροκροτά την Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου, με δημοσιογράφους και πολίτες να συνωστίζονται χωρίς γύρω του.

Φαινόμενα συνωστισμού έξω από το Μαξίμου, όταν η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, έκανε "περιοδεία" στην Αθήνα τραγουδώντας πάνω σε ένα λεωφορείο  EUROKINISSI

Συνωστισμός χωρίς χρήση μάσκας έξω απο εκκλησία, παρουσία του Α. Γεωργιάδη  TWITTER/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Εχθρός του λαού δεν είναι ο Γεωργιάδης που φωτογραφίζει κολλητά με το παπαδαριό χωρίς μάσκα.

Ο συνωστισμός στα εγκαίνια της νέας πλατείας Ομονοίας. Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε συγγνώμη την επόμενη μέρα.  EUROKINISSI

Εχθρός του λαού δεν είναι ο Μπακογιάννης που κάνει τα εγκαίνια της ντροπής στην Ομόνοια. Ή που γλεντάει στη Βίσση χωρίς μάσκα με τον έναν πάνω στον άλλον.

Ο φοιτητής φταίει που θα παραμείνει κλειστό το θέατρο, η μουσική σκηνή, το εστιατόριο, το κατάστημα, η επιχείρηση. Οι φοιτητής φταίει που είμαστε πάλι σε λοκντάουν. Ο φοιτητής αυτή η μάστιγα. Ο εχθρός του λαού. Που κατέβηκε στο δρόμο μόνο και μόνο για να σπάσει τα νεύρα των χρεωκοπημένων πολιτών.

Γι’ αυτό και ο Μητσοτάκης πολύ σωστά ο άνθρωπος θέλει Αστυνομία στα πανεπιστήμια. Για να τους συλλάβουμε όλους τους υπονομευτές της εθνικής μας Οικονομίας και να τους στείλουμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Να μάθουν να φέρονται.

Ε μα.

πηγή:News 24/7

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog