..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας είναι δημιουργός της Νέας Δεξιάς και χορηγός της Χρυσής Αυγής


Σφοδρή ήταν η κριτική που άσκησε η Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Τον κατηγόρησε ως υπεύθυνο δημιουργό της Νέας Δεξιάς και πολιτικό χορηγό της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά, είναι ένας πρωθυπουργός σε απόγνωση που βλέπει ότι έρχεται το τέλος της πρωθυπουργίας του και μπροστά στην ήττα του ψάχνει να βρει τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Όλο αυτό το διάστημα που κυβερνά στην πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και συμπλήρωσε ότι «κυβέρνησε με ακροδεξιούς, στηρίζεται σε δεξιούς και ακροδεξιούς και σε διάφορους πρόθυμους γυρολόγους. 



Έφτιαξε στην πραγματικότητα μαζί με την «καραμανλική συνιστώσα» που τον στηρίζει τη Νέα Δεξιά και τώρα που είναι σε απελπισμένα ψάχνει έναν μανδύα, ένα προσωπείο για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα. Πολιτικός χορηγός της ΝΔ λοιπόν ο κ. Τσίπρας, και με τον τρόπο που χειρίζεται εθνικά θέματα και ευτελίζει την Πολιτική έχει γίνει χορηγός και της Ακροδεξιάς, της Χρυσής Αυγής».

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει -όπως κυβέρνησε με τη Δεξιά και την Ακροδεξιά- να στηρίζεται τώρα σε διάφορους πρόθυμους γυρολόγους και στα αζήτητα της Κεντροαριστεράς. Δικαίωμά του. Για όλα αυτά κρίνεται ο κ. Τσίπρας από τους πολίτες, από τους προοδευτικούς πολίτες που τα προηγούμενα χρόνια είχαν προσδοκίες από αυτόν, είχαν ελπίδες. Αλλά δεν έχουν πια», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι η ίδια έχει ασκήσει την κριτική της για τα συγκεκριμένα στελέχη-γυρολόγους και την αξιολόγηση της την έκανε στο εσωτερικό του κόμματος, όταν κάποια στελέχη αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν και κάποια όχι.

Κάλεσε τέλος την κυβέρνηση τώρα που βρίσκεται στο τέλος της θητείας της να μην δεσμεύσει τη χώρα για μεγάλα εθνικά ζητήματα. «Η χώρα δεν πρέπει να δεσμευτεί άλλο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής από τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του. Είδατε τι έγινε στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Κρατήθηκε ανοιχτό το θέμα του αλυτρωτισμού που έχει κινδύνους για μεγάλη αστάθεια και όχι σταθερότητα στην περιοχή», είπε η Φώφη Γεννηματά.

πηγή: NEWSIT 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog