..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η Αλεξάνδρα Μπαλού στο EXTRA: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υποκλίνονται στην ΕΕ!!!!! (Video)



Στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA μίλησε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, την Τρίτη 30 Δεκέμβρη το βράδυ. Στην αρχική της τοποθέτηση αναφέρθηκε στην ναυτική τραγωδία του «Νοrman Atlantic» και στα σοβαρά ερωτηματικά που προκύπτουν και που πρέπει να απαντηθούν. Ακολούθως αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την προκήρυξη εκλογών στις 25 Ιανουαρίου. Όπως τόνισε, αυτό που έχει σημασία για τον λαό είναι η επόμενη ημέρα γιατί για αυτόν θα είναι σκληρή είτε εκλεγεί η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί και και οι δυο κινούνται πάνω στην ίδια λογική που φέρνει τα αντιλαϊκά μέτρα. Ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη ημέρα για να εμποδίσει τα χειρότερα που έρχονται, κατέληξε η Αλεξάνδρα Μπαλού.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά τα όσα καταθέτει η Αλεξάνδρα αλλά πρέπει και να πείθουν και να δημιουργούν αποτέλεσμα στην δράση του λαού και των απλών ανθρώπων.Πρέπει να βρούμε τον τρόπο πού θα πείθει και θα συσπειρώνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog