..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

O Άδωνις " σήκωσε τα μανίκια".

Το πιο μαύρο κομμάτι της "μαύρης κυβέρνησης" έπιασε κιόλας δουλειά. Ο Άδωνις όπως δηλώνει στο Ράδιο9, συσκέπτεται  με  τους " εκπροσώπους των λιμένων της χώρας και τους φορείς της ,,,κρουαζιέρας" με σκοπό να  συμβάλλει στην "αύξηση  της κρουαζιέρας". Θυμηθείτε  με πόση λύσσα πολέμησε τους αγώνες των ναυτεργατών. Αφρούς έβγαζε στα κανάλια εναντίον του Π.Α.ΜΕ. Από κοντά και οι υπόλοιποι. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ. Νατος λοιπόν ο  άνθρωπος των εφοπλιστών να πιάνει  δουλειά από την πρώτη κιόλας μέρα. Όσο για τους συμμάχους του εναντίον του Π.Α.ΜΕ... Δείτε τους, ακούστε τους, καμαρώστε τους Ο υπουργός του ΛΑ.Ο.Σ  δεν έκρυψε τίποτα από τις προθέσεις του. Περισσότερα προνόμια στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, που σημαίνει μεγαλύτερη ανεργία και εξαθλίωση στον κλαδο των ναυτεργατών με ξεσαλωμένο το εφοπλιστικό κεφάλαιο να κερδίζει από το αίμα της εργατικής τάξης.  Στο τέλος της συνομιλίας του  σκάει μύτη και ο ...Μεταξάς. Είπαμε το αίμα νερό δε γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog