..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ο Μανώλης Σφακιανάκης επιβεβαιώνει Κουτσούμπα για τους… sugar daddies

 Όλοι το ξέρουμε αλλά κλείνουμε τα μάτια

Οι Sugar daddies είναι διαδεδομένο είδος και στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 που ξέσπασε η οικονομική κρίση δηλώνει στο iEidiseis ο στρατηγός ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης τέως προϊστάμενος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Στην Ελλάδα είναι κάτι σύνηθες. Δυστυχώς, αυτές οι πλατφόρμες είναι ανοιχτές πάνω από μια δεκαετία. Στις αρχές λειτουργίας τους ορισμένα από τα παιδιά – κορίτσια που τις επισκέπτονταν μας έλεγαν ότι το έκαναν για λόγους επιβίωσης και δυστυχώς ισχύει και τώρα.

Υπάρχουν κορίτσια που δεν τα βγάζουν πέρα και καταφεύγουν στην πορνεία μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών για να επιβιώσουν.

Δεν σας λέω κανένα μυστικό, ούτε ο Κουτσούμπας είπε κάτι καινούργιο. Όλοι το ξέρουμε αλλά κλείνουμε τα μάτια στο φαινόμενο αυτό και κανείς δεν το θίγει δημοσίως.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μέσα απ' αυτή τη δουλειά. Η πορνεία είναι επάγγελμα και έχει τα περισσότερα κέρδη.

Ας ασχοληθούν λίγο με τις λειτουργίες του Διαδικτύου που έχει τάσεις που ούτε μπορεί να φανταστεί και ούτε να φαντασιωθεί…

Αυτή τη στιγμή είναι ένα διεθνές φαινόμενο και όποιος βάλει δυο λέξεις κλειδιά στο διαδίκτυο θα του βγάλει εκατομμύρια αποτελέσματα».

Ο Μανώλης Σφακιανάκης υπογραμμίζει ότι : «Εξετάζω το παγκόσμιο φαινόμενο sugaring μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Δεν το ανακαλύψαμε χτες το φαινόμενο αυτό. Ούτε το γέννησε το μυαλό του κ. Κουτσούμπας για να προκαλέσει εντύπωση. Η παγκόσμια βιομηχανία το έχει στήσει εδώ και χρόνια σε μηχανές που κάνουν τα «παντρέματα».

Αυτές οι πλατφόρμες είναι ανοιχτές και ελεύθερες για όλο τον κόσμο. Έχουμε βιομηχανία από μηχανές γνωριμιών και συνοικεσίων. Κατά χιλιάδες τις επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Έκαναν εγγραφές και έψαχνε ο ένας το ταίρι του άλλου. Πλέον εκατομμύρια γάμοι γίνονται μέσω διαδικτύου. Είναι σύνηθες ο 60άρης να παντρεύεται την εικοσάρα. Πλέον έχει γίνει τάση.

Χτες το βράδυ περιπλανήθηκα σε αυτές τις μηχανές για να έχω νωπή εικόνα πριν σας μιλήσω. Κυριακή βράδυ ήταν εκατομμύρια οι επισκέπτες που απεγνωσμένα έψαχνε γνωριμία ο ένας με τον άλλο. Εκατοντάδες και στην Ελλάδα. Έπαθα σοκ…»

πηγή : ieidiseis.gr

Συνολικός αριθμός Sugar Babies στην Ανατολική Ευρώπη: 79,804

Ρουμανία 23.288

Ουκρανία 21.921

Ελλάδα 9.855

Σερβία 7.758

Βουλγαρία 6.113

Κύπρος 2.957

Λευκορωσία 2.815

Γεωργία 2.423

Μολδαβία 1.048

Μαυροβούνιο 681

Βόρεια Μακεδονία 498

Αρμενία 447

Συνολικός αριθμός Sugar Daddies στην Ανατολική Ευρώπη​: 30.099

Ρουμανία 7.834

Ελλάδα 6.438

Σερβία 4.392

Ουκρανία 4.055

Βουλγαρία 2.915

Κύπρος 1.461

Γεωργία 886

Λευκορωσία 620

Μολδαβία 436

Βόρεια Μακεδονία 423

Μαυροβούνιο 404

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ : O Θανάσης Παφίλης ξεμπροστιάζει την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Πάρτη με 6€"! "Πάρτα μωρή άρρωστη"!...» (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog