..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Επαγγελματίας........άθλιος!!!

Υπάρχει «ξέπλυμα» και ξέπλυμα στους νεοναζί του ουκρανικού τάγματος Αζόφ. Αυτό που τους κάνει όμως ο Ψυχογιός στα «ΝΕΑ» δεν είναι απλά ξέπλυμα, αλλά ...βιολογικός καθαρισμός. Την «πέφτει» στο ΚΚΕ, επειδή δεν μπορεί να καταπιεί ότι επιβεβαιώθηκε από το ευρωατλαντικό σόου των δυο ναζιστών και του Ζελένσκι στη Βουλή. Εγκαλεί το Κόμμα ότι «υιοθετεί τη ρώσικη προπαγάνδα» και ότι τους κρίνει «χωρίς να γνωρίζει τις πεποιθήσεις τους». 

Το γεγονός δηλαδή ότι πολεμούν από τις τάξεις ενός στρατού που έχει ναζιστικά σύμβολα, χαιρετισμούς, δομή και ιεραρχία, για τον Ψυχογιό δεν σημαίνει ότι είναι και οι ίδιοι ναζί! Κάθε άλλο.

 

Τα ίδια έλεγαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης των χρυσαυγιτών στη δίκη τους: «Δεν ήξεραν», «η ανάγκη τους έσπρωξε στα τάγματα εφόδου», «φιλήσυχοι άνθρωποι, της εκκλησίας», «δεν έχουν πειράξει ούτε μυρμήγκι» και άλλες χυδαίες γελοιότητες. 

Ετσι κι ο Ψυχογιός. Δεν είναι, λέει, οι άνθρωποι εκ πεποιθήσεως ναζί. Απλά βγάζουν ένα μεροκαματάκι, όχι ως ιδεολόγοι, αλλά ως ...«επαγγελματίες ναζί», σε μια περιοχή που «οι τακτικές στρατιωτικές δυνάμεις του κράτους δεν επαρκούν στους πολέμους». Τίποτα το μεμπτό επομένως. Συνηθισμένα πράγματα στους πολέμους...

Κάπως έτσι, φτάνει ο άθλιος να ξεπλένει μέχρι και τα «τάγματα ασφαλείας», παραλληλίζοντάς τα με τις «ληστρικές ομάδες που συγκρότησε ο ΕΛΑΣ υπό την ηγεσία του έμπειρου "ποινικού Αρη Βελουχιώτη"». 

Πριν λίγες μέρες από σελίδες εφημερίδας του ίδιου συγκροτήματος «υπενθυμίζονταν» λίγο πολύ ότι το κίνημα ενάντια στα πυρηνικά τη δεκαετία του 1960 και 1970 στην Ευρώπη ήταν ουσιαστικά «όργανο της Σοβιετικής Ενωσης», που ξεγέλασε αθώους «φιλειρηνιστές», όπως ο Μπέρτραντ Ράσελ. 

Αυτή η «επιχειρηματολογία» δεν είναι καινούργια... 

Είναι παλιά και θυμίζει σκοτεινά χρόνια. Με κάτι τέτοια επιχειρήματα ...εκτελούσαν τον Νικηφορίδη το 1951 επειδή συγκέντρωνε υπογραφές στην «Εκκληση της Στοκχόλμης». 

Αυτοί λοιπόν τολμάνε να μιλάνε για «λαϊκισμό» και για «θεωρίες των δύο άκρων». 

Οσο όμως ζορίζονται οι ...«επαγγελματίες δημοκράτες» του ευρωατλαντισμού, προκειμένου να «βγάλουν λάδι» τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς, τα φιντάνια τους στην Ουκρανία και την ελληνική εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τόσο πιο πολύ μοιάζουν με το ένα «άκρο της ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ»... 

Το γνωστό αυτό, που είναι γέννημα - θρέμμα του σάπιου συστήματος, το οποίο υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια!

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog