..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Θάνος Μωραϊτης: Γίνε και συ Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αν τους βραβεύσεις με Οσκαρ .....τυχοδιωκτισμού!!!!!!!!!!


«H Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι γραφείο εύρεσης υπουργικών χαρτοφυλακίων για την επόμενη κυβέρνηση», έλεγε ο νέος υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ το Νοέμβριο του 2016. Την ίδια περίοδο δήλωνε με ένταση ότι «εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ».

Το 2017 ο Θάνος Μωραΐτης, χαρακτήριζε «Ανέκδοτο τη διαπραγμάτευση και έλεγε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης».


«Στην κυβέρνηση αξίζουν 3 Όσκαρ: Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού», έγραφε στο Twitter τον Μάρτιο του 2017, ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog