..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Βρώμικες αποστολές από το κυβερνητικό ΑΠΕ - ΜΠΕ


Με «πηγή» ένα τηλεγράφημα του ΑΠΕ - ΜΠΕ, που εντελώς παραπλανητικά ανέφερε στον τίτλο του ότι το ΚΚΕ καταψήφισε δήθεν την τροπολογία για αύξηση του κατώτατου μισθού, η συγκεκριμένη συκοφαντική «είδηση» αναπαράχθηκε χτες από διάφορα Μέσα. 

Είναι αισχροί και αδίστακτοι. 

Το ΚΚΕ καταψήφισε την κυβερνητική τροπολογία, με την οποία ενεργοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση), τον οποίο μάλιστα είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση το 2013. 

Καμία κυβερνητική τροπολογία δεν ήρθε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος άλλωστε θα καθορίζεται με Υπουργική Απόφαση, όπως προβλέπει ο παραπάνω νόμος. 

Η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού ήταν αυτή του ΚΚΕ, για την άμεση επαναφορά στα 751 ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Οπως φαίνεται, όμως, αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για το κυβερνητικό ΑΠΕ - ΜΠΕ, το οποίο πριν από λίγες μέρες προσπάθησε ανεπιτυχώς να μπλέξει το ΚΚΕ στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας για το δανεισμό των κομμάτων, τσουβαλιάζοντάς το σκόπιμα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. 

Αν νομίζουν ότι με τέτοιες κουτοπονηριές θα δημιουργήσουν σύγχυση στους εργαζόμενους για τις πεντακάθαρες θέσεις του ΚΚΕ, ή ότι θα καταφέρουν να κρύψουν από το λαό τις βρωμοδουλειές τους με τη ΝΔ για τη θωράκιση της μνημονιακής νομοθεσίας, είναι βαθιά γελασμένοι, τόσο το κυβερνητικό «υποβολείο» όσο και η διορισμένη διοίκηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Από τη στήλη η άποψή μας του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ : Νόμος «Βρούτση - Αχτσιόγλου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog