..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Γιώργος Καρατζαφέρης: Πάρα πολύ καλό παιδί ο....... Μιχαλολιάκος!!!!!


(Video)-> Πάρα πολύ καλό παιδί ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής, «σε ρόλο πρεσβευτή για την Ελλάδα» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, «καλό παιδί με άριστες σπουδές» ο γιος του Νικόλαος, με τον οποίο η συνεργασία είναι «υψηλότατη πρόκληση». 

Μ' αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Γ. Καρατζαφέρης τα παραπάνω πρόσωπα, στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη ως επικεφαλής της Εθνικής Ενότητας, του νέου κόμματος που ίδρυσε μαζί με τον Π. Μπαλτάκο. 

Σύμφωνα με τον Γ. Καρατζαφέρη, το νέο κόμμα είναι «καθαρά δεξιό», ο ίδιος δηλώνει ευρωσκεπτικιστής και τάσσεται υπέρ της εξόδου από το ευρώ, γιατί με αυτό «η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο», ενώ για τους πρόσφυγες είπε ότι η πρώτη τους ιδιότητα είναι «λαθρομετανάστες» και πως εκείνος θα τους γύριζε πίσω στη Συρία. 

Δεν απέκλεισε, τέλος, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «δεν έχει ταμπού»... Μέσα σε λίγη ώρα, ο Γ. Καρατζαφέρης έδωσε το στίγμα του νέου κόμματος, αντιδραστικού μέχρι το μεδούλι, που φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στο ρευστό πολιτικό σκηνικό, σηκώνοντας τη «σημαία» του ευρωσκεπτικισμού και του εθνικού νομίσματος, με τα οποία ταυτίζονται ισχυρές μερίδες του κεφαλαίου και στην Ελλάδα.

 Ο λαός, βέβαια, δεν έχει τίποτα να περιμένει, πολύ περισσότερο που τους πρωταγωνιστές και αυτής της κίνησης, τους γνώρισε σε κυβερνητικές θέσεις, την εποχή της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog