..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ηταν ο Πολάκης και όχι ο Παναγιώταρος: Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα και ο όχλος .....χειροκροτούσε!!!!!


Με απίστευτες εκφράσεις, ύβρεις και ύφος αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο. https://www.youtube.com/watch?v=evHnZmrHkxU

Το ίδιο επανέλαβε και χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι που μίλησε με ακόμα χειρότερες φράσεις για τον δημοσιογράφο. Είπε χαρακτηριστικά: «Επρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου!» και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσαν και επευφημούσαν ως χρυσαυγίτες.

Το χθεσινό παραλήρημα του υπουργού δεν είχε όριο καθώς χαρακτήρισε τα ΜΜΕ «βοθροκάναλα της διαπλοκής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog