..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Στη Βέροια οι αγρότες της Αλεξάνδρειας και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!


Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες της Αλεξάνδρειας (μπλόκο Νησελίου) πραγματοποίησαν κάθοδο με τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας, με πρώτη στάση τους το κτίριο της εφορίας την οποία και απέκλεισαν συμβολικά. Στη συνέχεια, έγινε πορεία με τα τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας.


Οι αγρότες της Αλεξάνδρειας είχαν σκοπό, στο πέρασμα τους από τη Βέροια κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τους, να έκαναν στάση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και σ’αυτά καταθέτοντας το αίτημα τους να μην ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό καθώς και ότι όποιος βουλευτής το ψήφιζε θα θεωρούνταν «ανεπιθύμητος». Αυτά όμως ήταν κλειστά, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκονταν κάτω από αυτά. Εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές είχε εμφανιστεί ως η ελπίδα και η σωτηρία για ένα κομμάτι και των αγροτών, τώρα εισπράττει την οργή και την αγανάκτηση τους. Πώς αλλάζουν οι καιροί…

Τελευταίος σταθμός των αγροτών του νομού Ημαθίας, το κτίριο της αντιπεριφέρειας, όπου και κατατέθηκε ψήφισμα στον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη,ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog