..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Το κάλπικο ΟΧΙ και το δούλεμα του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Αν μελετήσετε προσεχτικά και τις 3 φωτογραφίες θα διαπιστώσετε πως οι κοροϊδία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πάει σύννεφο. Όλες αυτές οι κορώνες αξιοπρέπειας, τρομάρα τους, δεν είναι απλά πλαστό δίλημμα , ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. 

Δείτε...
Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται καθαρά οι διαφορές της κυβέρνησης και των "θεσμών". Τόσο φιλολαϊκή και τόσο αριστερή πρόταση αντίστασης. Μιλάμε για  διαφορές στις λεπτομέρειες. Στο 80% των μέτρων έχουν συμφωνήσει.

 Στις επόμενες δύο φωτογραφίες φαίνεται ολοκάθαρα, και κυρίως επίσημα, ο λόγος του δημοψηφίσματος. 

Ότι ακούσατε λοιπόν στη Βουλή, όλη αυτή ψεύτικη αριστερή τάχα έξαρση είναι για κατανάλωση. 

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι έχει εξαπολύθεί εναντίον του ΚΚΕ έξαλλος αντικομμουνισμός με στοιχεία πρόστυχης και βρώμικης προπαγάνδας. Τι φοβούνται; Απλά το γεγονός ότι θα φτάσει η φωνή του και κυρίως ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΤΟΥ στο λαό. Τρέμουν στην ιδέα να κάνει σκέψεις και συγκρίσεις ο εργαζόμενος, γι΄αυτό πουλάνε χύμα αριστεριλίκι. Φαίνεται όμως πως ο καιρός μαζεύεται, τα σύννεφα πυκνώνουν  και η ώρα να δικαιωθεί ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ, όταν έλεγε  ότι " οι λαοί δεν αυτοκτονούν μωρέ ", πλησιάζει.


Κόκκινος Ανεμος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog