..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο Γ. Στουρνάρας απειλεί το......... ΚΚΕ!!!!!!!!!


Ο Γιάννης Στουρνάρας πολύ αέρα πήρε και  επιχείρησε  να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, λέγοντας «θέλω να τονίσω την ατομική ευθύνη του προσωπικού της ΕΡΤ, ιδιαίτερα αυτές τις πρώτες ημέρες, για την προστασία της περιουσίας της ΕΡΤ».
Επίσης πρέπει να καβάλησε το καλάμι γιατί απειλές εκτόξευσε προς το ΚΚΕ και σε όσους, όπως η τηλεόραση του «902» και ο «902.gr», αναμεταδίδουν το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΤΡ,«δεν είναι δυνατόν να αναμεταδίδεται εκπομπή της ΕΡΤ χωρίς άδεια, δεν είμαστε χώρα όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς άδειες», ανέφερε.
Γιαννάκη χαλάρωσε και σκέψου τι έγινε με τον Τσαουσέσκου, τον Καντάφι και τον Σαντάμ.......
Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Ο Τσαουσέσκου δεν είναι καλό παράδειγμα, παρά τα πολλά αρνητικά που είχε, ήταν στη δική μας πλευρά ιδεολογικά πιο κοντά και όχι στην πλευρά των αστών, επίσης οι Ρουμάνοι σήμερα νοσταλγούν τον Τσαουσέσκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog