..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αν. Σαμαράς: Αδικο το χαράτσι αλλά θα .....μπει!!!!!



Αντώνης Σαμαράς ο άνθρωπος που έλεγε ότι δεν θα γυρίσει στη ΝΔ ακόμη και ως αρχηγός.
Αντώνης Σαμαράς ο άνθρωπος που ήταν αντιμνημονιακός. 
Αντώνης Σαμαράς ο άνθρωπος που υποσχόταν, για να πάρει την ψήφο του Ελληνικού λαού, ότι δεν θα πειράξει μισθούς και συντάξεις αλλά και θα αποκαταστήσει τις αδικίες, δεν θα ανέβουν τα όρια ηλικίας, ..................το   χαράτσι για τα ακίνητα θα ισχύει έως το 2012 σήμερα άφησε
ανοιχτό το ενδεχόμενο είσπραξης του χαρατσιού για τα ακίνητα, μέσω της ΔΕΗ, το 2013, προσθέτοντας ότι η ενσωμάτωσή του στον ενιαίο φόρο ακινήτων θα γίνει το 2014. Για να χρυσώσει το χάπι, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι φέτος το άδικο χαράτσι θα είναι μικρότερο.

Επιβεβαίωσε ότι επίκεινται μαζικές απολύσεις στο δημόσιο με άλλοθι τους λεγόμενους επίορκους, θέτοντας ως ορίζοντα το 2014. Όπως είπε «Έχει αρχίσει η αξιολόγηση θέσεων και εργαζομένων. Το 2014 θα δούμε ποιες θέσεις θα καταργηθούν. Όσοι αποδειχθεί ότι είναι επίορκοι ή συστηματικά κοπανατζήδες ή προσελήφθησαν με πλαστά στοιχεία, θα απομακρυνθούν», επεσήμανε χαρακτηριστικά. 
«Είμαστε στο σωστό δρόμο για την εκταμίευση της δόσης», είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής. «Δεν υπάρχει αδιέξοδο με την τρόικα, αλλά συζήτηση για μια σειρά θεμάτων για τα οποία είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία», σημείωσε.
Καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις ότι θα βελτιωθεί η ζωή των λαϊκών στρωμάτων από την καπιταλιστική ανάπτυξη, επανέλαβε ότι οι νέες επενδύσεις θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
Με πρόσχημα την ανεργία των νέων, ανακοίνωσε επί της ουσίας την ενίσχυση των επιχειρηματιών με πρόσθετα κονδύλια, καθώς όπως είπε «θα υπάρξει άμεσα επανασχεδιασμός του τρέχοντος ΕΣΠΑ και θα υπάρξει μεταφορά πόρων από άλλα ταμεία προς το κοινό πρόγραμμα για την απασχόληση των νέων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog