..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ: Ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη των εκλογών

 Ανακοίνωση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νομό

Ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ, μπορεί να συμβάλλει από καλύτερες θέσεις στο δυνάμωμα της πάλης του λαϊκού κινήματος

«Ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ την επομένη των εκλογών, μπορεί να συμβάλλει από καλύτερες θέσεις στο δυνάμωμα της πάλης του λαϊκού κινήματος, στη διεκδίκηση και απόσπαση κατακτήσεων, στην αποκάλυψη και στο αντιπάλεμα της πολιτικής της ΕΕ, του κεφαλαίου και των κομμάτων τους. Για να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νομό. 

Σχολιάζοντας την περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός αναμάσησε το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί “σταθερότητας” που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αστάθεια της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ για το λαό, που συνδιαμορφώνει και εφαρμόζει το κόμμα της ΝΔ με τη βοήθεια φυσικά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων» και προσθέτει πως «οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες, οι νέοι του νομού βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής, που έχει τη σφραγίδα της ΕΕ. 

Αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είναι και το κλείσιμο του τελευταίου εργοστασίου κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα, της νηματουργίας "Βαρβαρέσος", το ξεκλήρισμα των αγροτών που δεν μπορούν να ξανακαλλιεργήσουν τα χωράφια τους, το κλείσιμο των μαγαζιών των επαγγελματιών, που έχουν γονατίσει από τους φόρους και τα χαράτσια. Αυτό είναι το πραγματικό αποτύπωμα της ΕΕ όπου κι αν κοιτάξει κάποιος».

Υπογραμμίζει ακόμα ότι «από το Γυμνάσιο - Λύκειο Ριζωμάτων, ένα ορεινό χωριό της Ημαθίας, που βιώνει την εγκατάλειψη εδώ και πολλά χρόνια, όπως πολλά ορεινά και όχι μόνο χωριά στην πατρίδα μας, έσπευσε να ανακοινώσει τη δημιουργία του ψηφιακού φροντιστηρίου. Σε ένα σχολείο όπου ο τρύπιος τοίχος της αίθουσας του εργαστηρίου της Φυσικής είχε καλυφθεί με χαρτόνι για να μην κρυώνουν οι μαθητές. Ίσως λόγω της επίσκεψής του να αποκαταστάθηκε. Ενός σχολείου που κρίσιμες ειδικότητες καθηγητών αργούν να καλυφτούν έγκαιρα».

Γι αυτό και καλεί το λαό της Ημαθίας στις ευρωεκλογές της 9ης του Ιούνη να ενισχύσει με την ψήφο του το ΚΚΕ, να γυρίσει την πλάτη στη ΝΔ και στα υπόλοιπα αστικά κόμματα που δεν αμφισβητούν τις επιλογές της ΕΕ.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog