..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

"Σεξιστικό" και "Ομοφοβικό'' το ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη και Κασσελάκη !!!1

Τέτοιος συντονισμός, ούτε στη ... συγχρονισμένη κολύμβηση!

Καλοσώρισμα Πρωτοετών  από ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 


 
«Σεξιστικό το ΚΚΕ» είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή (ο αρχηγός της ΝΔ, που η παράταξή της στα πανεπιστήμια είναι ο ορισμός στο λήμμα «σεξισμός»...) και λίγο μετά ο Κασσελάκης χαρακτήρισε το ΚΚΕ «ομοφοβικό»... (επειδή δεν ψήφισε τον γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια).

Εντάξει, δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που ...φλέρταρε με την ευγονική και μάλιστα μέσω της παρενθετότητας (της ακραίας δηλαδή μορφής εμπορευματοποίησης του γυναικείου σώματος).

Πάντως τέτοιος συντονισμός ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη ...συγχρονισμένη κολύμβηση (!)

Την ώρα που επιτίθενται στο ΚΚΕ και τσακώνονται για τα «αστακοκάραβα» το καράβι του Πολεμικού Ναυτικού πολεμάει για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ στην Ερυθρά εκθέτοντας το πλήρωμα και τη χώρα σε μεγάλο κίνδυνο με τη συναίνεση και των δύο...

Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα πίσω από την επίθεση στο ΚΚΕ με ενορχηστρωτή τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τη σύμπραξη όλου του αστικού πολιτικού κόσμου (προεξάρχοντος του ΣΥΡΙΖΑ και των αποκομμάτων του).

Και μάλιστα, με ατζέντα «ατομικού δικαιωματισμού» που είναι το νέο «trend» της αστικής τάξης του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των κομμάτων της.

Τους ανησυχεί (μέσα κι έξω) η απήχηση που έχουν οι θέσεις του σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα που προβληματίζονται σοβαρά για τις εξελίξεις και τους κινδύνους από την ελληνική εμπλοκή.

Δεν θέλει δα και μεγάλη φαντασία...

Οι πολεμικές προειδοποιήσεις της Ρωσίας σε χώρες του ΝΑΤΟ που συνδράμουν την Ουκρανία και το «γης Μαδιάμ» στην Ερυθρά αποκαλύπτουν σε τι ναρκοπέδιο οδηγούν τη χώρα και τον λαό τα κόμματα του ευρωατλαντικού τόξου και οι διεθνείς σύμμαχοι της αστικής τάξης...

Παρεμπιπτόντως, η πρεσβεία(μία είναι η πρεσβεία...) οργανώνει (ξανά) σεμινάρια για δημοσιογράφους με «μπροστινούς» κάτι παρατρεχάμενους «ενάντια στην παραπληροφόρηση» που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Μιλάμε για κανονικούς χωροφύλακες της ευρωατλαντικής προπαγάνδας (μην τυχόν και ξεφύγει καμιά αντίθετη γνώμη).

Σ' ένα τέτοιο σεμινάριο λοιπόν (για τον πόλεμο στην Ουκρανία) οι ...ειδήμονες επί της «παραπληροφόρησης» εξάντλησαν όλο σχεδόν τον χρόνο τους (και κάθε ρανίδα της ...επιστημοσύνης τους) για να αναλύσουν τις δυσκολίες που έχει η ευρωατλαντική προπαγάνδα να γίνει ...μονοφωνική στην Ελλάδα!

Και όπως μαθαίνουμε το ΚΚΕ είχε την τιμητική του στις «αναλύσεις» τους!

Τους κάθεται στον λαιμό ότι στη σύγκρουση ΝΑΤΟ - Ρωσίας ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού (από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ευρώπη) αρνείται να καταπιεί το «αφήγημα» του ευρωατλαντισμού για τον πόλεμο στην Ουκρανία (όπως θέλουν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα).

Δεν μπορούν να χωνέψουν (σε συνθήκες πολεμικής προπαρασκευής των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ) να γίνονται σε ΝΑΤΟική χώρα μαζικά συλλαλητήρια έξω από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και στη Σούδα...

(Κάτι τέτοια έγραφε κι ο Πρετεντέρης τις προάλλες στα «ΝΕΑ» διεκδικώντας ρόλο εκπαιδευτή των ...εκπαιδευτών στο σεμινάριο που λέγαμε).

Καμιά ελπίδα δεν έχουν (κι αυτοί και τα σεμινάριά τους)!

Το ΚΚΕ στα μέτρα τους (και στα μέτρα της εγκληματικής πολιτικής τους) δεν πρόκειται να το φέρουν!

Ποιος έχασε την ντροπή, να τη βρει ο Γεωργιάδης...Με νωπό ακόμα το σοκ από την αυτοκτονία του 72χρονου καρκινοπαθούς στο Ηράκλειο πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ρίξει το φταίξιμο στον ασθενή (και αυτόχειρα)!!!

Μα καλά, τις καταγγελίες της οικογένειας για την ταλαιπωρία αυτού του ανθρώπου στο εμπορευματοποιημένο σύστημα Υγείας δεν τις διάβασε;

Τις καταγγελίες τους για τις ελλείψεις σε φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στην αγορά επειδή δεν αποδίδουν μεγάλο κέρδος σε φαρμακοβιομήχανους και φαρμακαποθήκες δεν τις άκουσε;

Κι αν αυτά του διέφυγαν (ρητορικά μιλώντας...), τις καταγγελίες χιλιάδων καρκινοπαθών και των συγγενών τους που έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα κι ανεβαίνουν τον ίδιο Γολγοθά με αντίπαλο τον χρόνο και το σύστημα Υγείας να τους βάζει τρικλοποδιές δεν τις έχει υπόψη του;

Κανείς να μη συμβιβαστεί με την αθλιότητα που στερεί το δικαίωμα από αυτούς τους ασθενείς να δώσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη μάχη για την υγεία και τη ζωή τους.

Ειδικά σήμερα, που κάνουν θαύματα η ιατρική και η τεχνολογία στα φάρμακα, στα διαγνωστικά και θεραπευτικά εργαλεία είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη να σταθεί ο λαός απέναντι σε κάθε είδους Γεωργιάδηδες και την πολιτική τους.

Να παλέψει για αποκλειστικά δημόσιο, σύγχρονο καθολικό και δωρεάν σύστημα Υγείας.

 Αυτό είναι σήμερα το πραγματικά προοδευτικό, ώριμο και αναγκαίο!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 16032024


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog