..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Το φάντασμα του φασισμού - Αμβροσίου - πλανάται πάνω από την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητη δήλωση του φασίστα Αμβρόσιου: Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι… τιμωρία από τον Θεό για το Καρναβάλι!

Την ώρα που πολλά από τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη παραμένουν ακόμη άταφα, ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ,  πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, έβγαλε το δικό του «πόρισμα» για την αιτία της τραγωδίας.

Σε άρθρο του στο ekklhsiaonline, ο πρώην "χωροφύλακας" της δικτατορίας, Αμβρόσιος, αναφέρεται σε εκτενή ανάρτηση στο δυστύχημα. Ωστόσο σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι επιχειρεί να το συνδέσει με το… καρναβάλι!

«Θα πρέπει, συνεπώς, να διερευνήσουμε μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες, οι πυρκαϊές κλπ.), μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού; Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;»

Αφού χαρακτηρίσει το τριήμερο των Αποκριών «κατόρθωμα του Διαβόλου» ο Αμβρόσιος δεν διστάζει να αναρωτηθεί ξανά: «Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;» γράφει επί λέξει ο πρώην Μητροπολίτης!

Μάλιστα παραθέτει και απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» για να… υποστηρίξει τον αδιανόητο συλλογισμό του!
                Αναλυτικά, το δεύτερο απόσπασμα αναφέρει:

«Ώστε αυτή είναι η Ελλάδα του 21ου αιώνος! Μία Χώρα, της οποίας οι κάτοικοι απομακρύνονται συνεχώς από την Εκκλησία, ποδοπατούν τον Νόμον του Ευαγγελίου, αγνοούν τον Σωτήρα Χριστόν, αποδέχονται την ομο-φυλοφιλίαν, νομιμοποιούν την παράνομον συμβίωσιν, τιμούν τους Αξιωμα-τούχους του Κράτους, όταν αυτοί ζούν ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟΙ με τον «γκόμενό» τους!!!! Έπειτα ας μη λησμονούμε, ότι καταργήθηκε ο εκκλησιασμός των Μαθητών! Νομοθετήθηκε ο Πολιτικός Γάμος! Νομοθετικά ετοιμάζεται και η θέσπισις του Γάμου των Ομοφυλοφίλων! 

Σιγά-σιγά, αλλά μεθοδικά επίσης, καταργείται η αργία της Κυριακής, κλπ. κλπ.! Η Ελλάδα μεταβάλλεται αργά-αργά, πλήν όμως σταθερά, σε μια Χώρα ΑΘΕΩΝ και ΜΑΓΩΝ!!! Ο Διάβολος, λοιπόν, χορεύει στις ημέρες μας. Ο Διάβολος πανηγυρίζει για τις …κατακτήσεις του! Και κορυφαίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ, το τριήμερο του Καρναβαλιού!
Ο ταγματάρχης Αμβρόσιος  Λενής σύμφωνα με τη Wikipedia, «υπηρέτησε ως ιερέας της Ελληνικής Αστυνομίας από το έτος 1963 μέχρι το 1974».
Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου; Ο στοχαστικός αρθρογράφος της Εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕ-ΡΗ ΩΡΑ κ. Σπυρίδων Νάκος στο φ. της 3ης Μαρτίου 2023 (σελ. 7-ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) έγραψε τα εξής φοβερά λόγια:

“Οι εξόριστοι εκ του Παραδείσου και κληρονόμοι της αβύσσου, αντί να μετατρέψουν σε θρήνο μετανοίας την αρχή της Σαρακοστιανής νηστείας, μετέτρεψαν την εορτή της Καθαράς Δευτέρας σε ένα ειδωλο-λατρικό καρναβαλικό τέρας. Ουαί! Έρχου Κύριε Ιησού Χριστέ! Αμήν!”».

πηγή ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog