..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ο Μπάιντεν χαμένος στο υπερπέραν χαιρετάει αόρατο .......εξωγήινο !!!!!!!!!!!!!! ( 3 Video)

Θα τρελαθούμε  ρε φίλε. Από ποιον παίρνουν εντολές και τις εφαρμόζουν οι υποτακτικοί της Δύσης;;;;;;


Πλάνα από την εκδήλωση της Πέμπτης δείχνει τον Μπάιντεν να τελειώνει την ομιλία στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, με την ένδειξη «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους», πριν στρίψει στα δεξιά του και φαινομενικά λέει κάτι στον κενό χώρο πίσω του και μιμείται μια χειραψία.

Ο Μπάιντεν σφίγγει χέρι στον αόρατο φίλο του, και μετά χάνεται, χωρίς να ξέρει που πάει και που βρίσκεται. 

Όπως και ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος, δεν ξέρει που πάει, ή κάνει πως ξέρει την αλήθεια και χαίρεται υποκριτικά, μη δίνοντας έμφαση στον πληθωρισμό, στην έλλειψη αγαθών που έρχεται, στην πανάκριβη ενέργεια, στην φτωχοποίηση των λαών και αυτό χωρίς να αλλάξει την τιμή η Ρωσία στο αέριο. 


Στη συνέχεια προχωρά και κοιτάζει μανιωδώς γύρω από τη σκηνή με ένα σαστισμένο βλέμμα στο πρόσωπό του, προτού αρχίσει να περιπλανιέται άσκοπα στο κατάμεστο αμφιθέατρο.

Τελικά, γύρισε παράξενα την πλάτη του στο κοινό, κοιτάζοντας χαμένος στη σκηνή, ενώ στο background ακούγεται η μουσική, που σηματοδοτεί το τέλος της ομιλία του.


Τζο Μπάιντεν: «Χαμένος» κατά την επίσκεψη Ομπάμα στον Λευκό Οίκο

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπάιντεν φαινόταν αποπροσανατολισμένος κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που είδε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την εξουσία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαινόταν «χαμένος», την ώρα που όλοι οι παριστάμενοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τον Μπάιντεν τον έχουν χεσμένο. 





Την επόμενη φορά τον βλέπω να τον κυκλοφορούν και με λουράκι σκύλου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog