..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Εχουμε ''πόλεμο''. Οι κλινικάρχες θυσαυρίζουν και σεις τους ταϊζετε. (Video)


Το ΚΚΕ θα είναι στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αγώνων όση καταστολή κι αν χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για να περάσει αντιλαϊκά μέτρα με πρόσχημα την πανδημία, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Απαντώντας στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ισχυρίστηκε ότι ένας άδικος νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται, υπογράμμισε ότι σε αυτή την περίπτωση η ανθρωπότητα θα ήταν στις σπηλιές με σκλάβους και αφεντικά και τόνισε ότι οι άδικοι νόμοι δίνουν το δικαίωμα στους λαούς να τους αντιπαλεύουν για να τους ανατρέψουν!

Καταγγέλλοντας τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την υποκρισία της στα περί απαγορεύσεων λόγω κορονοϊού, τόνισε ότι όλες οι κυβερνήσεις συνόδευσαν την αντιλαϊκή τους πολιτική με καταστολή.

Με τρία συγκεκριμένα επιχειρήματα αντέκρουσε την κυβερνητική ρητορική.

Όπως είπε, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον κορονοϊό για να τσακίσει εισοδήματα και δικαιώματα των εργαζομένων καθώς όχι μόνο δεν ανέστειλε την εφαρμογή της πολιτικής της, αλλά με τη μορφή του οδοστρωτήρα προχωρά τα αντιλαϊκά μέτρα και ταυτόχρονα απαιτεί από τον λαό να μην αντιδρά.

Έκανε λόγο για υποκρισία της κυβέρνησης για την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων για τη μη διάδοση του κορονοϊού, όταν δεν πήρε μέτρα για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ, στους μεγάλους χώρους δουλειάς που δεν γίνονται έλεγχοι και αντί για επίταξη του ιδιωτικού τομέα οι κλινικάρχες θησαυρίζουν.

Μίλησε επίσης για υποκρισία και αυτογελοιοποίηση όταν η κυβέρνηση έφερε στο κέντρο της Αθήνας 6.000 αστυνομικούς χωρίς μάσκα σε συνθήκες συνωστισμού και κατήγγειλε ότι χτυπήθηκε η συμβολική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο όταν έφευγε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι με τη βαρβαρότητα, ενώ το ΚΚΕ αγωνίζεται για μια άλλη κοινωνία και δεν φοβάται.

Για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Θανάσης Παφίλης τόνισε ότι δεν σεβάστηκε η κυβέρνηση τον νεκρό, απαγορεύοντας ακόμα και την κατάθεση λουλουδιών σε ολιγομελείς αντιπροσωπείες, όπως της ΚΝΕ. Αναφερόμενος στον άνδρα των ΜΑΤ που διέλυσε την ανθοδέσμη, σημείωσε ότι τέτοιους ανθρώπους φτιάχνει ο τρόπος εκπαίδευσης των αστυνομικών και η ανοχή της κυβέρνησης.

1 σχόλιο:

  1. hello dear, are you still suffering from heart break or you are there you are looking for the fruit of the womb or you are there you have been suffering from HIV/AIDS you do not have time to waste crying all day cause that is a total waste of time all you need to do is to kindly contact Dr. Wealthy in his email address: wealthylovespell@gmail.com and explain everything to him, he will bring a solution to your problem.my dear brothers and sisters i want to tell you all that God have been using this man to bless many people in their numerous problems, what is that thing that is eating you up? you do not have to worry Dr. Wealthy is there to solve your problems today. once more contact him through his email address: wealthylovespell@gmail.com or add him up on WhatsApp +2348105150446

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog