..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Οι ευλογίες του ...Αμβρόσιου!!!!!!!!!!!!!


Κάνοντας έναν απολογισμό όσων ακολούθησαν τη συνάντηση Αμβρόσιου - Κουρουμπλή, έχουμε τα εξής: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον Κουρουμπλή με απόσυρση από το ευρωψηφοδέλτιο, αλλά την ίδια μέρα ανακοίνωσε ότι δόθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις και ότι το περιστατικό θεωρείται λήξαν. 

Ο Κουρουμπλής, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, επέμενε ότι δεν έκανε τίποτα μεμπτό για να πρέπει να ανασκευάσει και ότι δικαιούται να συνομιλεί και να συναντάται με όλους. 

Προφανώς τις ίδιες εξηγήσεις έδωσε και στον ΣΥΡΙΖΑ, που τις έκανε δεκτές. Ακολούθησε ο Αμβρόσιος, με δηλώσεις όπως «άνοιξαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες», αλλά «τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία». 



Δηλαδή, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και μία από τις «συνιστώσες» στο «αντι-ακροδεξιό» μέτωπο, συνάντησε έναν μητροπολίτη γνωστό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, που του έδωσε υποσχέσεις για στήριξη στις εκλογές. 

Μετά απ' αυτά, ο Κουρουμπλής πήρε τις ...ευλογίες και του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει με το ίδιο σθένος τον «προοδευτικό» του αγώνα ενάντια στη «συντήρηση» και την ακροδεξιά. 

Η οποία τέτοιο ξέπλυμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τάμα δεν θα το έβρισκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog