..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κ. Μητσοτάκης με χρήστες ναρκωτικών!!!!


Με χρήστες ναρκωτικών συναντήθηκε τις προάλλες ο πρόεδρος της ΝΔ, στην πλατεία Βάθης. 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναλώθηκε σε αόριστες υποσχέσεις για στήριξη της απεξάρτησης από το κράτος, χωρίς βέβαια να κάνει την παραμικρή αναφορά στα «στεγνά» προγράμματα. 

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού «ξεναγός» του σ' αυτήν την περιοδεία ήταν ΜΚΟ με περγαμηνές στη «διαχείριση της βλάβης»! 

Αλλωστε, αν ήθελε η ΝΔ να δώσει στήριξη στα «στεγνά» προγράμματα, θα έστελνε κάποιον εκπρόσωπό της στην τελετή αποφοίτησης που οργάνωσε το ΚΕΘΕΑ πριν από λίγες μέρες, απ' όπου βγήκαν «καθαροί» 91 πρώην χρήστες. 

Αντίθετα, όπως η κυβέρνηση, έτσι και ο Κυρ. Μητσοτάκης επιλέγει για συνομιλητές τις διάφορες ΜΚΟ. 

Οι ομοιότητες όμως δεν σταματούν εκεί, αφού ο πρόεδρος της ΝΔ επικαλέστηκε τη γνώμη των χρηστών για να δηλώσει ότι στηρίζει τη δημιουργία «ασφαλών» χώρων χρήσης στο κέντρο της Αθήνας, όπως κάνουν άλλωστε τόσο η κυβέρνηση όσο και ο δήμαρχος της Αθήνας. 

Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι και στο θέμα των ναρκωτικών είναι δύσκολο να βρει κανείς διαφορές ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιπλέον έχει γίνει ο καλύτερος διαφημιστής της κάνναβης: Την εξωραΐζει ως «φάρμακο διά πάσαν νόσον», που τα προϊόντα της πουλιούνται μέχρι και στα μπακάλικα! 

Με την πολιτική τους, το κράτος γίνεται «χορηγός» στον αργό θάνατο εκατοντάδων χρηστών, αντί να στέκεται στο πλευρό τους, δημιουργώντας υποδομές και προϋποθέσεις για τη σωτηρία και την απεξάρτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog