..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Νέο κατόρθωμα Λιολιόπουλου: Βαφτίζει "συνοδοιπόρους" του ΚΚΕ τους Αγρότες Βέροιας και Νάουσας!!!

                                                  του δημοσιογράφου Χάρη Μόχλα
από τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, ο αδερφός του ανθρώπου του Προέδρου Κυριάκου ντε, δηλώνει στο ράδιο Αβένα, και στον Τ. Καμπάνη, ότι ο αγροτικός σύλλογος Βέροιας και της Νάουσας δεν αποτελούν συνομιλητές του διότι έχουν προσχωρήσει στην "μαξιμαλιστική λογική του Μπούτα και βάζουν αιτήματα που προκαλούν την κοινωνία". Μ΄ άλλα λόγια ο.....σύλλογος γεωργών της Αλεξάνδρειας θεωρεί ότι οι άλλοι δύο σύλλογοι της Ημαθίας πάνε κόντρα στα συμφέροντα των αγροτών ενώ αυτός τα υπηρετεί με συνέπεια. 

Και να σημειώσω εδώ ότι οι διοικήσεις των συλλόγων της Βέροιας και της Νάουσας πρόσκεινται στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ για να ξέρουμε τί λέμε.

 Το γεγονός ότι οι σύλλογοι του "κλίματος" αυτού ζητάνε αφορολόγητο ύψους 45 χιλιάδων ευρώ για μια οικογένεια αγροτών που σημαίνει για τέσσερα άτομα είναι 12 χιλιάδες έκαστο, θεωρείται από τον σοβαρό αυτόν συνδικαλιστή, από τον νεοεκλεγμένο Τ. Λιολιόπουλο δηλαδή, ότι είναι μαξιμαλιστικό αίτημα και ότι απηχεί τις απόψεις του ΚΚΕ οι οποίες εκ προοιμίου είναι αντίθετες με τα "πιστεύω" του και ως εκ τούτου καταδικαστέες πολιτικά και συνδικαλιστικά.

Βέβαια, αυτό που τον ενοχλεί τον εν λόγω ορκισμένο θιασώτη της ΕΕ και του ευρώ είναι το αίτημα του ΚΚΕ να γίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ και το ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες φτηνού τύπου.
Σε τροχιά ρήξης με τους συλλόγους της Βέροιας- Νάουσας γιατί εντάχτηκαν στο μπλόκο της Νίκαιας. Πιστός υπηρέτης της ΝΔ ο πρόεδρος του.ΑΣ Αλεξάνδρειας

Ο Λιολιόπουλος λοιπόν, αλλά και οι άλλοι της διοίκησης, μέσω της θεσμικής του θέσης κάνει πολιτική υπέρ της ΝΔ και αυτό είναι απάντηση σε όσους φίλους ή αναγνώστες βιάστηκαν να με κάνουν κριτική όταν έγραψα ότι στις εκλογές του εν λόγω αγροτικού συλλόγου επικράτησε πανηγυρικά η ΝΔ. Με είπαν ορισμένοι τότε ότι κακώς βάζω κομματικά κριτήρια και ότι όλοι μαζί θα παλέψουν χωρίς κομματικά πρόσημα. 

Τώρα που ήρθε η ώρα της κρίσης είναι προφανές ότι το πλαίσιο αγώνα που διαμορφώνεται οδηγεί αναγκαστικά σε εξαγωγή συμπερασμάτων. Και το συμπέρασμα στην περίπτωση του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας είναι ότι ασκείται ονομαστικά σκληρή κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα του Σύριζα, αθωώνεται η κυβερνητική πολιτική της ΝΔ και εξυμνείται η αγροτική πολιτική που λέει ότι ΘΑ εφαρμόσει ο Κυριάκος.

Αν αυτό δεν είναι πουσάρισμα της ΝΔ τί είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog