..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη στον ΣΚΑΪ : «Ο ΕΝΦΙΑ δεν πρέπει να υπάρχει» (VIDEO)


«Ο ΕΝΦΙΑ δεν πρέπει να υπάρχει», τόνισε στο «ΣΚΑΪ» η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη.


Σημείωσε ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει σειρά προτάσεων νόμου στη Βουλή για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών για την κατάργηση των χαρατσιών και την αύξηση του αφορολόγητου.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση Μέρκελ, Ολάντ, Ρέντσι ανέφερε για την ΕΕ «πως όλο αυτό το πράγμα έχει αποτύχει ως πολιτικής γενική», ενώ για τις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε πως η κυβέρνηση επιδιώκει και τη δημιουργία φιλικού προς αυτή τηλεοπτικού περιβάλλοντος.

Με αφορμή τα ολυμπιακά μετάλλια Ελλήνων αθλητών σημείωσε ότι στην Αττική δεν υπάρχει δημόσιος χώρος για να παίξει κανείς ποδόσφαιρο πλην δυο γηπέδων.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog