..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ - ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΜΕ ΤΑ....ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ !!!


Τα 384 ευρώ της «εθνικής σύνταξης» αντιστοιχούν στο επίσημο όριο της φτώχειας! Τάδε έφη ο ανεκδιήγητος και αναίσχυντος υπουργός Εργασίας, Γεώργιος Κατρούγκαλος (Ναι! Αυτός που δηλώνει «Κομμουνιστής»…).
Δηλαδή, κατά την άποψη του (άποψη και της κυβέρνησης φυσικά) ένας συνταξιούχος με 384 ευρώ το μήνα, δεν θεωρείται φτωχός. 

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι, κατά τον Κατρούγκαλο, αυτός ο συνταξιούχος είναι μάλλον προνομιούχος, μιας και διαθέτει εισόδημα που τον σώζει από την έσχατη ένδεια… Αυτή είναι «αριστερή» πολιτική! 
Θα κάνουμε λοιπόν μια πρόταση: Να πάρει ο Κατρούγκαλος, 384 ευρώ το μήνα, για ένα εξάμηνο, και να ζήσει μόνο με αυτά.
Και μετά να πει στους συνταξιούχους πως τα κατάφερε, για να τα καταφέρουν κι αυτοί.

πηγη: Patrinaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog