..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Το ανέκδοτο της τελευταίας δεκαετίας: Αλ. Τσίπρας: 'Go Back' Mrs Merkel !!!!!!!!!{ Video}


«Η κ. Μέρκελ είναι ένας άνθρωπος που ακούει και θέλει να προωθεί την ανταλλαγή απόψεων» είπε ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε ερώτημα για το πως είδε την κ. Μέρκελ τώρα που είχε την ευκαιρία για ένα τετ-α-τετ μαζί της στην καγκελαρία.

Χαρακτήρισε άδικο για την κ. Μέρκελ το πρόσφατο εξώφυλλο του Spiegel που την απεικόνιζε με ναζί μπροστά από το Παρθενώνα, όπως επίσης και για όλη τη Γερμανία παρά τα γεγονότα που προηγήθηκαν στο παρελθόν.

Ακούστε και δείτε, απόσπασμα, από προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog