..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Φτύνει εσένα που τον "έκανες" .......Κασιδιάρη!!!!!!


Φτύνει τις κάμερες που βρίσκονται έξω από τη ΓΑΔΑ και βρίζει χυδαία ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κασιδιάρης, που κατηγορείται μαζί με άλλα μέλη της ναζιστικής συμμορίας για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση». Το ίδιο κάνουν και άλλα μέλη της συμμορίας απευθυνόμενοι με ειρωνεία στους τηλεθεατές λέγοντάς τους: «ζώα για βραδινό να φάτε μνημόνιο».

Ο Κασιδιάρης φτύνοντας τις κάμερες φτύνει τους κυρίους και κυρίες «έγκριτουςδημοσιογράφους» που τον έβγαλαν στο «γυαλί» των καναλιών τους. Αυτούς και αυτές που στο όνομα της «δημοκρατίας» και του «κάνω τη δουλειά μου», έδωσαν βήμα στα ναζιστικά δηλητηριώδη φίδια της χρυσής αυγής να «εκφραστούν» χύνοντας το δηλητήριό τους. Που τους έφτιαξαν «χαλαρό» προφίλ και μας τους σέρβιραν σαν «ανθρώπους σαν κι εμάς», για να μας «αποδείξουν» πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από δαύτους. Ο Κασιδιάρης φτύνει τους αδίστακτους«τηλεαστέρες» που τον χρησιμοποίησαν για να προσθέσουν «νούμερα» στην τηλεθέαση και νούμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μαζί φτύνει και τους τηλεθεατές-οπαδούς του. Αυτούς που παραληρούσαν  από ηδονή όταν γρονθοκοπούσε τη βουλευτή Λιάνα Κανέλλη, και τον επευφημούσαν όταν έσπαγε πάγκους ή κόκαλα φουκαράδων οικονομικών μεταναστών. Φτύνει αυτούς που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν από τα βαμμένα με αίμα χέρια του δυο πακέτα μακαρόνια. Αυτούς που πέταγαν την αξιοπρέπειά τους στα πόδια του για να τους «βολέψει»  να καθαρίζουν «σκατά» για 15 ευρώ μεροκάματο. Ο Κασιδιάρης φτύνει κατάμουτρα αυτούς που πίστεψαν πως μπορεί ο φασίστας να γίνει φίλος και δικός. Φτύνει αυτούς που τον «έκαναν» Κασιδιάρη.

Όχι, δεν ξεμπερδέψαμε με τον φασισμό με τις τελευταίες εξελίξεις. Η ώρα που ο λαός θα χώσει τους ναζιστικούς σκελετούς πίσω βαθιά από κει που βγήκαν, δεν έφτασε ακόμα. Ήρθε η ώρα όμως να προβληματιστούν αυτοί που σήκωσαν στις πλάτες τους τους ναζιστές της χρυσής αυγής και τους έδωσαν «μπόι».  Να σκεφτούν τώρα, που βλέπουν μπροστά στα «τηλεοπτικά» μάτια τους να ξεδιπλώνεται η ματωμένη γραμμή των εγκλημάτων της ναζιστικής συμμορίας, ποιους χάιδευαν στην πλάτη τόσο καιρό. Να σκεφτούν καλά σε ποιους έδωσαν την ψήφο τους και αν καταδέχονται να υπηρετούν τους φασίστες που τους φτύνουν κατάμουτρα.  Να σκεφτούν αν αξίζουν οποιαδήποτε «ανταλλάγματα» η αξιοπρέπεια, η περηφάνια, το φιλότιμο και η λεβεντιά που κληρονόμησαν απ’ τους παππούδες τους. Να σκεφτούν καλά και ν’ αποφασίσουν. Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τέλειωσαν...

Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2013.
Πηγη:  Οικοδόμος




2 σχόλια:

  1. Αμήν, το εύχομαι αυτή ησυμπεριφορά να τους ταράξει εκείνους ποτ δεν τάραξαν (ως τώρα) τα χαστούκια, οι βρισιές, τα 'μπουνίδια' και οι φόνοι.
    Θέμα αξιοπρέπειας, όπως λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να τους ταράξει, αλλά η πολιτική που ακολουθείται, ο κόσμος προβληματίζεται. π.χ. Ανεργος με μηδενικό εισόδημα το 2012 πληρώνει φόρο εισοδήματος 211 ευρώ και προκαταβολή για το 2013 116 σύνολο 344 ευρώ, άντε τώρα αυτό τον άνθρωπο να τον πείσεις.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog