..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Καθήλωσε και τους .........Κινέζους!!!!!!!



 Δια χειρός Αλιθέρση
Οι συνομιλίες του Πρωθυπουργού  μας με την κινέζικη ηγεσία έχουν   ολοκληρωθεί.  Υπογράφτηκαν  μια σειρά από σημαντικές συμφωνίες. Ο Πρωθυπουργός, σε αίθουσα κεντρικού πολυτελούς ξενοδοχείου,  ενημερώνει,  λίγο πριν την αναχώρηση για την Ελλάδα, τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την ελληνική αποστολή.   
 «Ευχαριστούμε  τους Κινέζους!  Οι συνομιλίες που είχα  μαζί τους στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία. Οι κινέζοι επιχειρηματίες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη αγορά νησιών, μικρών σχετικά νησιών θα έλεγα, λιμανιών, αεροδρομίων. Έχω την τιμή  και τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι το πρώτο αεροδρόμιο της χώρας μας, το «Ελευθέριος Βενιζέλος», πουλήθηκε. Για την πώλησή του συμφώνησε και η βασική μεγαλομέτοχος, η  γερμανική Χόφτιχ.   Ήδη την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί σε επίσημη λιτή τελετή το νέο του όνομα. Είμαι ο πρώτος που είχα  την τιμή να το πληροφορηθώ. Το νέο όνομά του θα είναι Τσιμ Τσαν Τσιν!
Επίσης,  θα ήθελα να σας πω, χωρίς να περιαυτολογώ,  ότι θεωρώ πραγματικά μεγάλη  προσωπική μου επιτυχία την πώληση και των δύο άλλων μεγαλύτερων αεροδρομίων μας!  Αναφέρομαι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και   «Νικόλαος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, τα οποία, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των κινέζων φίλων μας θα εκσυγχρονιστούν. Εννοείται ότι θα ισχύσει το κινέζικο δίκαιο αλλά και εμείς, εάν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει να προσαρμόσουμε το δικό μας με το δικό τους δίκαιο.  Τους το υποσχέθηκα. Έτσι,  μόλις με το καλό επιστρέψουμε στη πατρίδα, θα φέρω άμεσα  νομοσχέδιο στη Βουλή -ξέρετε αυτές οι διαδικασίες είναι τυπικές, τις οποίες όμως δεν μπορούμε να αποφύγουμε- ώστε να υπάρχει πλήρης ταύτιση στα δίκαια των δύο χωρών μας. 
Το λιμάνι του Πειραιά! Μεγάλη και εδώ η επιτυχία!  Το πούλησα στο σύνολό  του!  Σας ενημερώνω ότι το πρώτο λιμάνι της χώρας μας   θα εκσυγχρονιστεί αποκλειστικά με κινέζικα κεφάλαια. Από ότι με ενημέρωσαν θα εγκαταστήσουν στο λιμάνι και ηλεκτρονικά διόδια!  Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω ότι  από  μένα, τον Αντώνη Σαμαρά, μπήκε κόκκινη γραμμή στην απαίτηση των Κινέζων να μετονομαστεί ο  Πειραιάς σε Νέα Σαγκάη. Οι  Κινέζοι  έκαναν πίσω σ’ αυτήν τους την απαίτηση και έτσι ο Πειραιάς θα ονομάζεται και πάλι Πειραιάς.

Καταφέραμε -και αυτό πάλι θεωρήστε το μεγάλη επιτυχία-  να πουλήσουμε  σχεδόν το σύνολο και των υπόλοιπων αεροδρομίων και των λιμανιών της πατρίδας μας, καθώς και τους σιδηροδρόμους στο εκατό τοις εκατό. Ιδιαίτερα για το σιδηροδρομικό μας δίκτυο μου έδωσαν συγχαρητήρια, γιατί τους το παραδίδουμε εκσυγχρονισμένο και σε άριστη κατάσταση. Ξέρετε ότι οι Κινέζοι είναι πρώτοι στον κόσμο στους σιδηρόδρομους!
Οι φίλοι μας, οι Κινέζοι, μου  ζήτησαν να αγοράσουν και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, αλλά τους είπα ότι είναι γαλλικών συμφερόντων και πρέπει να απευθυνθούν στους ιδιοκτήτες της. Επίσης,  ζήτησαν να αγοράσουν το σύνολο των οδικών αξόνων της χώρας μας. Τους είπα ότι τους παραχωρήσαμε σε ελληνικές εταιρίες και μπορούν να απευθυνθούν σ’ αυτές. Να ξέρετε όμως, τους είπα, ότι το μόνο που  δεν θα δεχτώ είναι να τους δώσετε κινέζικα ονόματα. Θεωρήστε το αυτό κόκκινη γραμμή. Έδειξαν ότι το κατάλαβαν!
Στο αίτημά τους να αγοράσουν τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, τα ναυπηγεία, τις τσιμεντοβιομηχανίες, τους είπα ότι αυτά τα έχουμε ήδη πουλήσει.
Επίσης, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική. Τους είπα ότι μπορούν να διαπραγματευτούν με τη καναδική εταιρία στην οποία και ανήκουν.  Η μοναδική υποχρέωση που έχουμε εμείς, τους είπα,  είναι να τους προστατεύουμε,  ώστε απρόσκοπτα  να προχωρούν στο έργο τους. Έτσι,  εγκαταστήσαμε μόνιμα επίλεκτες δυνάμεις των ΜΑΤ    στη Χαλκιδική, οι οποίες δρουν και προληπτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου!  Τους είπα με νόημα. Οι καναδοί συνεχώς μας συγχαίρουν για την προστασία που τους παρέχουμε από κάτι Χαλκιδικιώτες υποκινητές, που ξεσηκώνουν και τους υπόλοιπους κατοίκους,  που  αγνοούν  το πραγματικό τους συμφέρον!
Έδειξαν ενδιαφέρον και για τον ορυκτό πλούτο της πατρίδας μας, για αυτόν που μας ανήκει ακόμα βέβαια!   Αυτόν σας τον κάνουμε δώρο, τους είπα.  Ένα μικρό δωράκι και από μας. Εσείς αγοράσατε τόσα και τόσα τους είπα. Με ευχαρίστησαν ευγενικά.
Να μην ξεχάσω να σας πω ότι οι συνομιλητές μας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγορά της Ακρόπολης των Αθηνών και της γύρω περιοχής. Ενδιαφέρον   για να αγοράσουν  τον Όλυμπο, τη Βεργίνα με τους μακεδονικούς της τάφους, την περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας, τους Δελφούς, τις Μυκήνες, την Κνωσό, το σύνολο των αρχαιολογικών μας χώρων. Επίσης,  έδειξαν μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον για το σύνολο των μουσείων της χώρας μας, με πρώτο αυτό της Ακρόπολης. Τους είπα,  δεν θα είχα αντίρρηση, αν δεν αντιδρούσαν κάποιοι πού, αντί να βλέπουν μπροστά, βλέπουν πίσω. Συμφώνησα να τους τα νοικιάσω για διακόσια χρόνια. Σ’ όλους αυτούς τους χώρους θα αναρτηθούν τεράστιοι ηλεκτρονικοί πίνακες με τα ονόματά τους, το τονίζω αυτό, τα ίδια τους τα ονόματα μεταφρασμένα στα κινέζικα. Δεν δέχτηκα να δώσουν κινέζικα ονόματα και αυτό το σεβάστηκαν! 


Απαίτησα, συνέχισε ο πρωθυπουργός ανεβοκατεβάζοντας το δεξί του χέρι με το πρόσωπο του να συνοφρυώνεται, από χαμογελαστό που ήταν πριν, να μας παρέχουν  τεχνογνωσία, σχετικά με τα διαμερίσματα που κατασκευάζουν για τους εργάτες τους και τους συνταξιούχους καθώς και τους χώρους αναψυχής και ανάπαυσης  του ενός τετραγωνικού μέτρου. Είναι καταπληκτικό!  Χωρούν είκοσι ολόκληρα διαμερίσματα σε χώρο ενός δωματίου. Δεν μου το αρνήθηκαν.
Σας ενημερώνω ότι μου το έθεσαν ως κόκκινη γραμμή να μην δώσουμε μεροκάματα κάτω τους ενός ευρώ στην Ελλάδα, γιατί θα το θεωρήσουν αθέμιτο ανταγωνισμό. Τους έδωσα τον λόγο μου, ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Τους είπα: Ο Αντώνης Σαμαράς δεν κάνει χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο λόγος του Αντώνη Σαμαρά είναι συμβόλαιο. Διευκρινίσαμε ότι το μεροκάματο θα έχει διάρκεια δεκαέξι ωρών και δεσμευτήκαμε γι αυτό αμοιβαία, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο μέλλον.
Μου ζήτησαν να αγοράσουν τα   ΜΑΤ, την Τρέμη, τον Παύλο τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, τον Παντελή   Καψή, την κ. Στάη και κάποιους άλλους επίλεκτους δημοσιογράφους μας, που τα ονόματά τους μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Τους είπα: Μας ζητάτε να σας πουλήσουμε τους πυλώνες, τους ακρογωνιαίους λίθους του νέου ελληνικού κράτους. Δεν τους πουλάμε, δεν τους νοικιάζουμε. Έδειξαν να το καταλαβαίνουν!    
Μου ζήτησαν επίσης να έχουν συμμετοχή στο πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Συμφωνήσαμε στο πενήντα-πενήντα. Δίνεται έτσι μία ευκαιρία στον ελληνικό λαό να γνωρίσει τους Κινέζους και τη γλώσσα τους. Να μην το ξεχάσω. Μου ζήτησαν να διδάσκεται η κινέζικη γλώσσα στα σχολειά. Το δέχτηκα ευχαρίστως. Τους είπα  μπορούν να πάρουν όσα δημόσια σχολειά θέλουν και να τα λειτουργήσουν αυτοί. Για μας τα σχολεία είναι βαρίδια στη σημερινή εποχή.
Μου ζήτησαν επίσης να αγοράσουν τα δικαστικά μέγαρα της χώρας με ένα συμβολικό τίμημα. Δέχτηκα κατ’ αρχάς και ανέθεσα στον κ. Στουρνάρα τις λεπτομέρειες.
Μου ζήτησαν, σχεδόν το απαίτησαν, να επανέλθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα, για περιπτώσεις μίζας, δωροδοκίας και άλλα σχετικά. Τους είπα ότι  πρώτον το απαγορεύει το σύνταγμά μας και εμείς ξέρετε, τους είπα,  ότι το σύνταγμά  μας το έχουμε κάνει εικόνισμα και το σεβόμαστε και δεύτερον θα παρουσιαστεί στα κόμματα, που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και κυβερνούν αυτόν τον ένδοξο τόπο, έλλειψη στελεχών. Καταλαβαίνετε, τους είπα, τι εννοώ! Και εδώ έδειξαν κατανόηση και απέσυραν την πρόταση.
Προσωπικά  τόνισα στους φίλους μας τους Κινέζους ότι για μας η κρίση  δεν ήταν τερματικός σταθμός αλλά αφετηρία. Οι έξυπνοι συμπολίτες μας άδραξαν την ευκαιρία και πολλαπλασίασαν τα κεφάλαια τους. Όσοι δεν είναι έξυπνοι είναι άξιοι της μοίρας τους! Θα το πω! Και καλά να παθαίνουν. Μαζί μου έφερα στη χώρα σας τους μεγαλύτερους έλληνες  επιχειρηματίες –ό,τι πιο έξυπνο και ικανό δυναμικό διαθέτει η χώρα μας-  για να διεισδύσουν και στην Κίνα.  Εδώ, όπως και στην Ελλάδα, υπάρχει πρόσφορο έδαφος!
Τους είπα ότι οι   κυβερνήσεις  στην Ελλάδα λειτούργησαν επιθετικά στην κρίση. Τα τελευταία έξη χρόνια δώσαμε πάνω από 260 δις ευρώ στις τράπεζές μας. Βάλαμε τραπεζίτη Πρωθυπουργό. Σήμερα έχουμε τραπεζίτη υπουργό των οικονομικών, ο οποίος και βρίσκεται ανάμεσά  μας! Ας μην απορούν κάποιοι που εμείς πάμε μπροστά! 


Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα με ρωτήσετε, είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους,  τι λέει Τρόικα για όλες αυτές τις συμφωνίες. Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτήν τη στιγμή είναι ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Τρόικας. Ό,τι λέει η Τρόικα για μένα, τον Αντώνη Σαμαρά, είναι Ευαγγέλιο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου δείχνει! Ευχαριστώ την Τρόικα.
Και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς του οικονομικού επιτελείου που με συνοδεύει, από τα κινέζικα κεφάλαια που θα μπουν στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων θα μειωθεί σημαντικά ο ρυθμός αύξησης του Ελληνικού χρέους. Το πιστεύω ακράδαντα πως, αν δεν χαλαρώσουμε καθόλου, ύστερα από εκατόν είκοσι χρόνια θα αρχίσει το χρέος μας με αργούς  ρυθμούς αρχικά, αλλά με  μεγαλύτερους στη συνέχεια, να μειώνεται.  Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους  υπολογισμούς -και πάλι το τονίζω αυτό, εφόσον δεν χαλαρώσουμε- πιστεύω με ένα ποσοστό λάθους +_ 5%  ότι στα επόμενα πεντακόσια χρόνια θα ξεχρεωθούμε και   θα μπορούμε ελεύθερα πλέον να βγούμε στις αγορές για δανεισμό. Σε πεντακόσια χρόνια, αν και δεν βρίσκω το λόγο, η Τρόικα θα μπορεί να αποχωρήσει. Όλοι θα μιλούν και τότε για τον Αντώνη Σαμαρά!  Πιστεύω, είπε, ότι σίγουρα ακόμη και τότε θα υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι Ελλήνων που θα γνωρίζει και θα μιλάει Ελληνικά!
Με την ευκαιρία, για να μην μένουν κενά.  Ο  Μητσοτάκης είπε  ότι όλα αυτά θα τα έκανε αυτός, αν δεν τον έριχνα!  Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούσε να τα κάνει  ο Μητσοτάκης.  Ποτέ δεν θα υπάρξει έλληνας πρωθυπουργός, που θα καταφέρει να κάνει αυτά που έκανε και κάνει  ό Αντώνης Σαμαράς!
Είδατε πώς  με υποδέχτηκαν οι Κινέζοι. Είδατε τις γιγαντοαφίσες με τη φωτογραφία μου, που ανάρτησαν σε όλη την Κίνα. Είδατε ότι γράφουν «καλωσορίζουμε τον Μεγάλο  Πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον φίλο της Κίνας, Αντώνη Σαμαρά».
Αυτά να τα μεταφέρετε και στην πατρίδα. Όλα να τα γράψετε! Όλη την αλήθεια! Γι αυτό σας πήρα μαζί μου, γιατί ξέρω ότι υπηρετείτε  την αλήθεια και μόνο την αλήθεια1
Τέλος, για να κλείσω αυτήν τη σύντομη  ενημέρωση, θα ήθελα από το βήμα αυτό, αφού για μια ακόμη φορά εκφράσω τη χαρά μου για τις μεγάλες μου προσωπικές επιτυχίες να πω. Ο Γιώργος δε με φτάνει ούτε στο μικρό μου δαχτυλάκι. Επίσης, ήθελα από το βήμα αυτό να  ευχαριστήσω τον Βαγγέλη και τον Φώτη. Άξιοι συμπαραστάτες στο έργο μου. Θέλω όμως να τους πω ότι στις επόμενες εκλογές είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα μου εξασφαλίσει αυτοδυναμία και δεν θα τους χρειαστώ. Πάντως, τους συγχαίρω για την προσφορά τους στην πατρίδα. Είναι άξιοι πατριώτες και το λέω εγώ, ο Αντώνης Σαμαράς, που ακούω για  σοσιαλιστές και αριστερούς και με πιάνει αλλεργία…
Από το βήμα αυτό,  παρ’ όλο που σας ομιλώ εκτός ελληνικού εδάφους, δράττομαι της ευκαιρίας  να σας πω ότι το άξιο, το υπεύθυνο, το συνεπές, το εντιμότατο μέλος της παράταξης μας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης,  επιστρέφει στις ρίζες του. Επιστρέφει στο μεγάλο πατριωτικό και ένδοξο κόμμα μας, τη μητέρα Νέα Δημοκρατία. Του είπα  «Γιώργο, μόνο ο Μητσοτάκης υπήρξε αποστάτης»! Του πρόσφερα τιμής ένεκεν την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή. Με άκουσε και επιστρέφει στη μάνα της μεγάλης παράταξης, στο κόμμα-αυτοθυσία, στο κόμμα-προσφορά, στο κόμμα-ανιδιοτέλεια, στο μεγάλο πατριωτικό κόμμα, τη ΝΔ!
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Ελληνικό Λαό, όχι μόνο γιατί εκτιμά την τιτάνια προσπάθεια που κάνω για να τον σώσω  αλλά και γιατί και ο ίδιος ενεργά   συμμετέχει σ’ αυτήν, η οποία με   βεβαιότητα τον οδηγεί στο απάνεμο λιμάνι της σωτηρίας του!
Ζητάω συγγνώμη αν σας κούρασα.  Δεν ήθελα να πω τόσα πολλά. Παρασύρθηκα από τη μεγάλη προσωπική μου  επιτυχία. Καθήλωσα στη κυριολεξία όλη την κινέζικη ηγεσία! Και, όταν λέω καθήλωσα, ναι, το εννοώ, τους καθήλωσα!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Ζητώ για μια ακόμη φορά, όπως το κάνετε πάντα, να τα μεταφέρετε όλα αυτά στον ελληνικό λαό. Να μεταφέρετε  την αλήθεια και μόνον την αλήθεια!»
Ακολούθησε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και φωνές επιδοκιμασίες από τους συνοδεύοντες δημοσιογράφους, μέχρι το σημείο να ενοχληθεί ένα γκρουπ τουριστών που γευμάτιζε στη διπλανή αίθουσα.
Ο Πρωθυπουργός με την  ενημέρωσή του  κάλυψε τους πάντες και έτσι ερωτήσεις δεν υπήρξαν.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές η γραμμές, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ετοιμάζεται να προσγειωθεί   στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.    Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει ολιγόωρη συνομιλία με τους ηγέτες της  χώρας για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, οικονομικού περιεχομένου και πάλι θα απογειωθεί κατευθυνόμενος προς την Αθήνα.
Σε λίγες ώρες από αυτήν τη στιγμή το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα πετά στον καταγάλανο ελληνικό ουρανό. Μόλις μπει στο FIR των Αθηνών, δύο υπερσύγχρονα  μαχητικά  αεροπλάνα θα το συναντήσουν και θα το συνοδεύσουν τιμητικά –έδωσε άδεια η τρόικα γι  αυτό- μέχρι το αεροδρόμιο Τσίμ Tσαν Tσιν,  (πρώην Ελευθέριος Βενιζέλος), όπου και  θα προσγειωθεί.
Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να μην του γίνει υποδοχή.
Παρ’ όλα αυτά ένα άγημα των τριών όπλων θα παραταχτεί ένθεν και ένθεν  στο κόκκινο χαλί, πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο Πρωθυπουργός  και θα παρουσιάσει όπλα,  τιμώντας έτσι τον μεγάλο Έλληνα  Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.   
Ήδη,  στην εξέδρα υποδοχής  που στήθηκε για τους  επισήμους  που θα παραστούν στην υποδοχή  -για να του γίνει έκπληξη- έχουν  ανέβει  αρκετοί  επίσημοι.  Μεταξύ αυτών πολλοί υπουργοί, καθώς και  τα προεδρεία της  ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.  Επίσης στην εξέδρα διακρίνονται  ο Αλβανός πρέσβης στην Αθήνα, ο Πορτογάλος, ο Λετονός και του Εκουαδόρ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ οδεύουν προς το διεθνές αεροδρόμιο Τσίμ Τσαν Τσιν.  Ο Φώτης Κουβέλης με σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα  αυτή τη στιγμή ξεκινούν από τα γραφεία του κόμματος κατευθυνόμενοι προς το διεθνές αεροδρόμιο. Επίσης, αναμένονται να καταφθάσουν στο αεροδρόμιο πρέσβεις και άλλων χωρών καθώς και πολλοί έλληνες  επιχειρηματίες.  
Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με επικεφαλής  τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, έχει επιβιβαστεί  σε πούλμαν και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Προς το αεροδρόμιο επίσης κατευθύνεται και διευρυμένη  αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ.  Οι πληροφορίες του γράφοντος λένε ότι, μόλις ανοίξει η πόρτα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου, από την εξέδρα των επισήμων όπου και θα βρίσκονται,  θα ανοίξουν πανό, το οποίο και  γράφει «Πρωθυπουργέ μας, στα ψέματα παίζαμε»!
Και ενώ οι παριστάμενοι στην εξέδρα, που ήδη έχουν πληθύνει αρκετά, χαριεντίζονται μεταξύ τους, ένα τεράστιο γιγαντοπανό ανοίγει. Πλήθος κόσμου, χιλιάδες κόσμου, κατευθύνονται προς τα εκεί, για να  το υπερασπιστούν. Οι κρατικές δυνάμεις καταστολής δεν τολμούν καν να το πλησιάσουν!  Τα συνθήματα του δονούν, σαν χιλιάδες φωνές, ολόκληρο το  αεροδρόμιο.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΣΩ
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ  ΗΓΑΠΗΣΑΝ  ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΔΕΙΣ
Η υπογραφή ευανάγνωστη από μακριά.   ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ  
(19/5/13)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog