..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και οι ..............οφειλέτες του!!!!!!!!


             ΟΛΟΙ Η ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!!!!


Μόνο η Τρόικα έλειπε σήμερα από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Πρετεντέρη.
Ήταν πολλοί εκεί, και κυρίως αυτοί που αισθάνονται ότι του χρωστάνε πολλά. Ήταν εκεί ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης, η Ντόρα, ο Δένδιας, η Δαμανάκη. Ήταν και ο νυν υπουργός Οικονομικών εκεί, ο Γιάννης Στουρνάρας, που μάλιστα ανέλαβε και ρόλο ομιλητή.
Επανάληψη: ο νυν υπουργός Οικονομικών ομιλητής σε εκδήλωση δημοσιογράφου που σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων με την υψηλότερη τηλεθέαση.
Α ναι, ήταν και ο κυρ Φώτης εκεί και χειροκροτούσε.
{SPY}

2 σχόλια:

  1. "Όπου τα σκατά κι οι μύγες"
    ...όπως θα 'λεγε κι ο πατέρας μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ih. Οι Ελληνικές παροιμίες είναι ότι το καλύτερο για την σημερινή κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε και την άλλη. " Το 'να χέρι πλένει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο { Δημοσιογράφοι-πολιτικοί- καπιταλιστικό σύστημα. Αλήθεια μπορώ να σε διαβάζω κάπου.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog