..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Νέες αυτοκτονίες στη Ιταλία!!!

Κρήτη: Χάθηκε ένα μεγάλο χωριό από... αυτοκτονίες


Τέλος στη ζωή τους έβαλαν ένας 62χρονος και η 68χρονη σύζυγός του στην Ιταλία, που αδυνατούσαν να επιβιώσουν. Μην μπορώντας να αντεπεξέλθουν στις στοιχειώδεις ανάγκες τους με μία σύνταξη των 500 ευρώ, καθώς ο 62χρονος, ως ένα ακόμα θύμα της καπιταλιστικής κρίσης, δεν είχε συμπληρώσει τα χρόνια για συνταξιοδότηση, ήταν άνεργος και ενώ εργαζόταν σε οικοδομές δεν είχε πληρωθεί από το Σεπτέμβρη, κρεμάστηκαν στο σπίτι τους, αφήνοντας ένα σημείωμα με μία συγγνώμη. Το ζευγάρι ακολούθησε και ο αδελφός της γυναίκας, Τζουζέπε Σοπράντσι, 73 ετών, επίσης συνταξιούχος, που πνίγηκε στη θάλασσα.
Την ίδια στιγμή, οι αστικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, υπό τον Πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και τη λεγόμενη «Επιτροπή Σοφών», εξακολουθούν να αναζητούν κυβερνητικό σχήμα διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης υπέρ του κεφαλαίου, με τα λαϊκά στρώματα να υποφέρουν.
902.gr 

1 σχόλιο:

  1. Τα σκουλίκια...δολοφονούν τους απελπισμένους ανθρώπους. Γιατί δεν είναι αυτοκτονίες αλλά δολοφονίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog