..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Βόμβα Παπαδημούλη: Κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" και με την..... δεξιά!!!!!!!!



Ο σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αγιάζει τα μέσα. Ετσι, έπειτα από μακρά περίοδο κατά την οποία έδωσε με το παραπάνω τις εξετάσεις του στην αστική τάξη για το τι θα κάνει αν του ανατεθεί η διαχείριση της εξουσίας της, έπειτα από αμέτρητες διαβεβαιώσεις ότι θα πορευτεί έτσι όπως προστάζουν τα συμφέροντά της και δε θα παρεκκλίνει χιλιοστό από την πορεία αυτή, «θυμήθηκε» ότι για να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη» κάποιοι πρέπει να ψηφίσουν. Οτι δεν αρκεί το πράσινο φως των αστών, πρέπει να χειραγωγηθεί και ο λαός και να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιό του.
Στις νεότερες λοιπόν παρεμβάσεις των ηγετικών του στελεχών, του προέδρου του μηδέ εξαιρουμένου, ανασύρθηκε από τη ναφθαλίνη όπου την έχουν καταχώσει η αντιμνημονιακή ρητορεία, επιστρατεύτηκε εκ νέου το κίβδηλο δίλημμα «μνημόνιο - αντιμνημόνιο», ανασύρθηκαν και οι εκκλήσεις ενότητας προς πάσα αντιμνημονιακή κατεύθυνση... Οπως είπε και ο Παπαδημούλης χτες για να φτιάξουν την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» θα απευθυνθούν «και αριστερά και δεξιά»! !
Πρώτη λεπτομέρεια στην οποία δεν υπεισέρχονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η σωτηρία δεν μπορεί να είναι κοινή για όλο το «έθνος», και για τους εκμεταλλευτές και για τους εκμεταλλευόμενους......
Δεύτερη λεπτομέρεια από τα αριστερά έφαγαν "πόρτα". Άρα μας μένει η δεξιά . Δηλαδή νέος γάμος, όπως έχουμε ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τώρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ότι άλλο ήθελε προκύψει.......... 

2 σχόλια:

  1. Γιατί τόσα θαυμαστικά? Τη από ‘λα αυτά που λεν δεν ήξερες και παραξενεύτηκες? Τώρα το κάνουν και τούμπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι, προσωπικά την αλλαγή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα το περίμενα. Δεν περίμενα ότι τόσο νωρίς και χωρίς να πάρει εντολή για κυβέρνηση θα προετοίμαζε το λαό ότι θα γίνει δεύτερη ΔΗΜΑΡ. Τώρα ως προς τα θαυμαστικά είναι όντως για θαυμασμό. Πολύ νωρίς κατάλαβαν τι λαό έχουμε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog