..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Πλήθος διαμαρτυρίας...........200 ατόμων για το κούρεμα των καταθέσεων!!!!!!!!!!!!!!!!!.


Δεύτερη φορά να το πούμε: Πλάκα μας κάνουν οι Κύπριοι. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 , όχι χιλιάδες, άλλα άτομα, για το κούρεμα των καταθέσεων τους. ΜΠΡΑΒΟ

Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο


Τρίτη φορά και αναλυτικά για να το εμπεδώσουμε: 
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ομάδα πολιτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εναντίον της απόφασης για επιβολή κουρέματος στις τραπεζικές καταθέσεις, καθώς ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωνε τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Γιούρογκρουπ που αποφάσισε το κούρεμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 200 διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στην κυρία είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου και κατέλαβαν μέρος της λεωφόρου μπροστά από το κτίριο, με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία οχημάτων σε μια από τις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.
Φώναζαν συνθήματα όπως: «Ο λαός δεν χρωστά, δεν πληρώνει, δεν πουλά», «Την κρίση να την πληρώσει η πλουτοκρατία» και «Δική τους είναι η κρίση, ξεσηκωμός είναι η λύση».
Επίσης φώναζαν συνθήματα κατά του Ν. Αναστασιάδη, ζητώντας την παραίτησή του, καθώς και εναντίον του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας, Χριστόφορου Πισσαρίδη.
Οι «Πολίτες ενάντια στο κούρεμα», όπως αποκαλούνται, ενέκριναν ψήφισμα, με το οποίο αξιώνουν να μην πληρώσει ο λαός το χρέος των τραπεζών, να μην γίνει αποδεκτό το μνημόνιο και οι ιδιωτικοποιήσεις.
Σήμερα καλούν σε αποκλεισμό της Βουλής και του Προεδρικού Μεγάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog