..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βροχή αγωγών κατά του Δήμου Αλεξάνδρειας από υπαλλήλους, εργολάβους και πολίτες.


Η περικοπή των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους Δήμους και η ταυτόχρονη παρακράτηση των τοκοχρεωλυτικών δόσεων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δημιούργησαν μια αδιέξοδη οικονομική κατάσταση στους Δήμους με συνέπεια πολλοί από αυτούς να κάνουν στάση πληρωμών.

Βροχή αγωγών κατά του Δήμου Αλεξάνδρειας από υπαλλήλους, εργολάβους και πολίτες.

Αγωγή υπέβαλε κάτοικος του δήμου ζητώντας να της καταβάλει το ποσόν 53000 ευρώ διότι από κατασκευαστικό λάθος στο πεζοδρόμιο τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Νάουσας και στη συνέχεια να χάσει την εργασία της.
Δύο σχολικοί φύλακες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ζητώντας την καταβολή του ποσού των 23000 ευρώ. Το Ειρηνοδικείο διατάσσει το Δήμο στην καταβολή του ποσού 11587 ευρώ στον καθένα και νομιμοτόκως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος έχει καταβάλει  το ποσόν των 300.000 ευρώ μετά από αγωγή μετά από αγωγή των 10 σχολικών φυλάκων.
Ο υπάλληλος κ. Γιαννάκης με αίτησή του ζητάει να του αποδοθούν 32692 ευρώ ως επιστροφή αχρεωστήτως  καταβληθέντα.
Ο υπάλληλος του Δήμου κ. Γουσιόπουλος ζητάει με αγωγή 5371 ευρώ για δεδουλευμένα.
Εργολάβος απαιτεί 5282 ευρώ για έργο στον πρώην Δήμο Μελίκης.
Ο Δήμος απαιτεί χρήματα από την HELLAS POWER A. E. Η οποία ενεπλάκει στη εμπορία Ηλεκτρικής ενέργειας και μετά την χρεοκοπίας της, υποχρεούται ν επιστρέψει στο Δήμο χρηματικό ποσό το οποίο είχε εισπράξει από δημοτικά τέλει. Το ποσό ανέρχεται στα 30000 ευρώ  
αν. opolitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog