..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...




«Με αφορμή έκδηλη ανησυχία τοπικών φορέων και συμπολιτών μας, όπως αυτή εκφράστηκε σε συσκέψεις και συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξάνδρεια, σχετικά με την κατάργηση ή υποβάθμιση τοπικών καταστημάτων δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών (ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ) και προ του κινδύνου περαιτέρω δυσμενών εξελίξεων όσον αφορά τις τοπικές υπηρεσίες, Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΔ, κλπ., συνεπεία εφαρμογής των μέτρων που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο, ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανέλαβε την πρωτοβουλία  την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ., έκτακτη-ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία κλήθηκαν και  συμμετετείχαν εκπρόσωποι όλων των τοπικών φορέων, προκειμένου να καθορίσουν, από κοινού, τις ενέργειές μας ώστε να αποτρέψουν στο μέτρο του δυνατού κάθε περαιτέρω υποβάθμιση ή κατάργηση δημοσίων οργανισμών που υποκαταστήματά τους εδρεύουν και λειτουργούν στην πόλη μας.
Εν μέσω διαμαρτυριών άρχισε  η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 
Οι πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και να διακόπτουν τόσο το δήμαρχο που είπε στην τοποθέτησή του ότι θέλει τους βουλευτές ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ στον αγώνα του δήμου για να μην κλείσουν οι φορείς όσο και στους βουλευτές Σιδηρόπουλο και Γικόνογλου που μίλησαν αμέσως μετά.

Ο επί δυο μήνες υφυπουργός Αγγ. Τόλκας τόνισε κατ΄ επανάληψη ότι αυτός έκανε το σωστό και ότι αυτοί που φωνάζουν ας γίνουν πλειοψηφία και ας κυβερνήσουν τη χώρα. 
Οι πολίτες σήκωσαν πικέτες και φώναζαν εναντίον των δυο βουλευτών κατηγορώντας τους αυτοί ευθύνονται για το σημέρινό χάλι της χώρας αφού αυτοί ήταν που ψήφισαν τα Μνημόνια.



VIDEO- Πολίτες της Αλεξάνδρειας βρίζουν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο δημαρχείο της πόλης


Δείτε στο βίντεο την αντίδραση μέρους του ακροατηρίου που χτες το βράδυ συγκεντρώθηκε να αποδοκιμάσει, να διαμαρτυρηθεί στους Μνημονιακούς βουλευτές που πήγαν στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας για να πουν την άποψή τους σχετικά με...
το επικείμενο κλείσιμο της ΔΟΥ, του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ.
Ό δήμαρχος ζήτησε από τους συμπολίτες να μην αποδοκιμάζουν και να αφήσουν τον βουλευτή Σιδηρόπουλο να πει την άποψή του αλλά... αυτοί δεν τον άκουσαν και συνέχισαν. Και με το δίκιο τους αφού το Μνημόνιο έχει σακατέψει το λαό που βλέπει να εξαθλιώνεται
ΧΡΟΝΙΚΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog