..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011


«ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 οι « σοσιαλιστές» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπερψήφισαν τον πρώτο προϋπολογισμό του μνημονίου. Κάποιοι τον αποκάλεσαν πλασματικό, αναξιόπιστο, ανεκτέλεστο(Βάσω Παπανδρέου). Άλλοι πάλι, όπως ο βουλευτής της περιοχής μας κ. Θανάσης Γικόνογλου, ότι είναι πραγματικός, διεισδύει βαθειά στα δομικά προβλήματα του κράτους που δεν δίνει ασπιρίνες αλλά ισχυρές δόσεις των κατάλληλων φαρμάκων για μια νέα αναγεννημένη Ελλάδα-πριν 43 χρόνια ακούγαμε για άρρωστη Ελλάδα και ότι τη βάλανε σε χειρουργικό κρεβάτι-. Ποιος λέει την αλήθεια για τον προϋπολογισμό; Μήπως βρίσκονταν σε διαφορετική βουλή; Πιστεύω ότι θέλουν να μας τρελάνουν. Εδώ ο κόσμος τους σιχάθηκε. Καθημερινά τους βρίζει με τα χειρότερα λόγια. Φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην Αθήνα(Γ. Λιάνης) για όσα λένε και κυρίως όσα διαπράττουν η ηγεσία και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο όνομα της κρίσης και της πτώχευσης της χώρας, παίρνοντας τα χειρότερα μέτρα στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους.                                                                              Ήταν έξω από την ιδεολογία τους το πάγωμα των μισθών και των συντάξεων. Αλλά τους πάγωσαν.                                                                                               
Ήταν έξω από την ιδεολογία τους το κόψιμο των μισθών. Αλλά τους έκοψαν.
Ήταν έξω από την ιδεολογία τους οι απολύσεις. Αλλά τις απελευθέρωσαν.
Ήταν έξω από την ιδεολογία τους η ταφόπλακα για το ασφαλιστικό. Αλλά την έβαλαν.
Ήταν έξω από την ιδεολογία τους η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και η καταβύθιση των μισθών στο ιδιωτικό τομέα. Αλλά τα διέλυσαν.
Ήταν έξω από την ιδεολογία τους τι μνημόνιο. Αλλά το επέβαλαν.
Ήταν έξω από την ιδεολογία τους το Δ.Ν.Τ. Αλλά το έφεραν.
Τώρα πλέον, μπορούν να καμώνονται, όπως ο πρωθυπουργός τους, ότι μετά από όλα αυτά είπε: «Από την εμπειρία μου και με τις αποφάσεις μου έχω γίνει και πιο σοσιαλιστής από ότι ήμουν πριν».!!!!!
Επιφυλάσσομαι της σοβαρής απάντησης. Εάν ο Γ. Παπανδρέου έγινε πιο σοσιαλιστής(εάν ποτέ ήταν), όλοι εμείς είμαστε εξωγήινοι και ψάχνουμε ένα OUFO  για να εκδράμουμε κατά Άρη μεριά. Η οργή και η αηδία, που προκαλεί ολη αυτή η πολιτική ξετσιπωσιά, η διαστροφή των εννοιών και η βεβήλωση των νοημάτων, πρέπει να γίνει η εκρηκτική ύλη και στις επόμενες εκλογές, που δεν θα αργήσουν να γίνουν, να τους βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.     
ΔΗΜΟΣΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΦΗΜ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ 11/01/2011 
                                                                                                                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog