..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Μαρία Ζαχάροβα. Ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο..... Τα πρώτα αντίποινα με βουντού στον Μπάιντεν. (Video)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συμφώνησε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι "δολοφόνος" απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος του ABC, ενώ προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα πληρώσει για την φερόμενη εμπλοκή της στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Πούτιν "θα πληρώσει το τίμημα" για την εμπλοκή, ανέφερε ο Μπάιντεν. Όπως επισήμανε, σε μία μακρά συνομιλία που είχε με τον Ρώσο ηγέτη του είπε: "Σε ξέρω και με ξέρεις. Αν καταλήξω ότι αυτό συνέβη, να είσαι έτοιμος".

Στη συνέχεια επέβαλαν κυρώσεις σε βάρος υψηλόβαθμων Ρώσων αξιωματούχων όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, με πρόσχημα τη δηλητηρίαση και σύλληψη του Αλεξέι Ναβάλνι.

Ανάμεσα στους αξιωματούχους, είναι ο αρχηγός της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) Αλεξάντρ Μπόρτνικοφ, ο πρώτος αναπληρωτής της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας Σεργκέι Κιριένκο και ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσίας Ίγκορ Κρασνόφ.

Αμεση απάντηση από τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, που είπε πως η Μόσχα θα απαντήσει με τον καλύτερο τρόπο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. «Βέβαια είναι αδύνατο να μην εφαρμοστεί η αρχή της αμοιβαιότητας», δήλωσε ο Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε αργά χτες πως οι κυρώσεις ισοδυναμούν με επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας και πως η Μόσχα θα ανταποδώσει «αλλά όχι κατ' ανάγκην συμμετρικά».

Στη συνέχεια η Μαρία Ζαχάροβα κάλεσε από τα βάθη της Σιβηρίας τις καλύτερες τσιγγάνες μάγισσες να έρθουν στη Μόσχα με τα σύνεργα τους. 

Κούκλες βουντού, κεριά, πεντάλφες, τέσσερα βιβλία λευκής και μαύρης μαγείας και άλλα σύνεργα.  Δεκάδες ομοιώματα του Τζο Μπάιντεν που είχαν κολλημένα πάνω τους τις φωτογραφίες του.

Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά. Τρια πεσίματα στις σκάλες του αεροπλάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog