..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Απ. Γλέτσος: Παίρνω το ψαράκι μου και στον ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνω!!!!



Ολα τα πουλιά του (πρώην ΠΑΣΟΚικού και κάτι λίγα της ΝΔ) δάσους στεγάζει η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη. 

Μεταξύ αυτών, συνεργάτες του Αν. Παπανδρέου, «πολιτικοί φίλοι» του Κ. Σημίτη, παράγοντες και βουλευτές των κυβερνήσεων του Γ. Παπανδρέου και άλλοι. Ολοι αυτοί συνυπάρχουν στην Επιτροπή με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν σε προηγούμενες φάσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Κοτσακάς, ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου κ.ά. 



Μια ωραία ατμόσφαιρα σαν να λέμε, αν προσθέσει κανείς τους καθαρόαιμους ΣΥΡΙΖΑίους όλων των αποχρώσεων, που διέπρεψαν ως κυβέρνηση στην άσκηση της αντιλαϊκής πολιτικής, πρώην ΑΝΕΛίτες, που στις τελευταίες εκλογές κατέβηκαν με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και διάφορους παρατρεχάμενους της πολιτικής και όχι μόνο. Τι ακριβώς θέλουν να «ανασυγκροτήσουν» όλοι αυτοί; 

Τις αυταπάτες για μια «αριστερή», «προοδευτική» διακυβέρνηση, ως τον αντίπαλο πόλο στη «δεξιά» και «νεοφιλελεύθερη» ΝΔ! Και μόνο τα ...έμψυχα «υλικά» της «ανασυγκρότησης» επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για αναπαλαίωση της σοσιαλδημοκρατίας με προσμείξεις «λαϊκής δεξιάς», που διεκδικεί αναβάπτιση του ρόλου της στην αντιλαϊκή κυβερνητική εναλλαγή και στη σταθερότητα του αστικού πολιτικού συστήματος, μαζί με τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου. 

Μακριά κι αλάργα, επομένως, όσοι αισθάνονται πραγματικά αριστεροί και προοδευτικοί από τέτοιες παγίδες...



Κανένας δεν πάει χαμένος!! Μπορεί ο λαός της Φθιώτιδας να έστειλε
στον αγύριστο τον Αποστόλη Γκλέτσο, για το πολιτικό "ήθος" και τους παλικαρισμούς, τον μάζεψε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και τον τοποθέτησε
στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του κόμματος, ως εξέχουσα "προσωπικότητα"!!.

Μπορεί παλιότερα ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας, που άφησε εποχή με τις αισχρές δηλώσεις του για το πως ψήνει τα ψάρια και τους ξυλοδαρμούς σε αντιπάλους του, να δήλωνε  "ότι ο Τσίπρας κάνει μόνο για πρόεδρος 15μελούς"

Μπορεί να παραιτήθηκε απο δήμαρχος μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών απο τον ΣΥΡΙΖΑ την οποία χαρακτήρισε
εθνική προδοσία.

Μπορεί να έβρισε τον Στυλιδιώτη βουλετή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βέττα ότι "θα του πήγαιναν περίφημα τα φουστάνια και οι ζαρτιέρες" αλλά τώρα κατόπιν ωρίμου σκέψεως γλύφει εκεί που έφτυνε, ας όψεται το παραδάκι.

Έτσι από σήμερα μαζί με άλλες "προσωπικότητες " θα δώσει και αυτός τα φώτα του για την ανασυγκρότηση της "πρώτης φοράς αριστεράς" για να γίνει "προοδευτική συμμαχία" και να έλθει στην εξουσία μετά τον Κυριάκο για να μας σώσει  

Τώρα τι να πεί κανείς ; 

Μάλλον το "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά κι ο Γκλέτσος ξεσπαθώνει και όπου υπάρχει το ρευστό, εκεί το σπαθί του χώνει

Ευαγγελία Παπαδοπούλου f/b



Όλοι οι καραγκιόζηδες έχουν μαζευτεί εκεί.  Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικό σχήμα. Μιλάμε για χωματερή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog