..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Μάκης Κοψίδης: Επαγγελματίας γυρολόγος


Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει μέχρι και τους επαγγελματίες γυρολόγους της πολιτικής για να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, μάλλον έχει φτάσει στο απώτατο της απελπισίας απέναντι στις τεκμηριωμένες θέσεις του Κόμματος για τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και τον αμερικανοΝΑΤΟικό σχεδιασμό στα Βαλκάνια. 

Ο λόγος για τον Μάκη Κοψίδη, που επιχειρεί μέσα από την «Αυγή» να κουνήσει το δάχτυλο στο ΚΚΕ, κατηγορώντας το για ασυνέπεια (!) σε σχέση με το ζήτημα της ΠΓΔΜ. 

Μάλιστα! 

Το είδαμε κι αυτό! Ο Κοψίδης να μιλάει για ...ασυνέπεια! 

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε από στέλεχος του ΚΚΕ, πέρασε για λίγο καιρό στην ΚΕΔΑ, όπου μάλλον διαπίστωσε ότι δύσκολα θα λάμψει το ...πολιτικό του άστρο, κι έτσι είπε να δοκιμάσει την τύχη του στον τότε «Συνασπισμό» (όπου εκλέχτηκε και μέλος της ΚΕ). 

Στη συνέχεια μεταπήδησε στο γραφείο του Ευ. Βενιζέλου, μάλλον για να του δώσει κι εκείνου μαθήματα συνέπειας, για να περάσει ύστερα στους «Οικολόγους Πράσινους» και να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Και μιας και οι πολιτικές του περατζάδες δεν έχουν ευοδωθεί σε καμιά άλλη αξιοποίησή του ...αναδείχτηκε σε χρήσιμο «Κουκουεδολόγο», αφού μόνο ως τέτοιος μπορεί να αξιοποιηθεί. 

Ε, ο άνθρωπος αυτός, που αποτελεί τον ορισμό του πολιτικού ναυαγίου, κουνάει το δάχτυλο στο ΚΚΕ, φτάνοντας να ισχυριστεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί υλοποίηση ...λενινιστικών θέσεων! 

Σε λίγο οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα μας πουν ότι η ενίσχυση του ΝΑΤΟ είναι κι αυτή εφαρμογή της λενινιστικής κληρονομιάς. Ενα «έλεος», δηλαδή, κάπου πρέπει να ακουστεί...

ΣΧΕΤΙΚΑ 

2 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog