..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Θαυμάστε «αριστερούς»!


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Ξυδάκης), προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσουν, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα, υψώνοντας τον μπαμπούλα του «μοναχικού Δον Κιχώτη», όπου θα βρεθεί η Ελλάδα εάν μείνει χωρίς «συμμαχίες», τα δίνουν όλα στο ΝΑΤΟ, στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες της αστικής τάξης. Αλλωστε, αποτελούν το δικό τους πολιτικό υπηρετικό προσωπικό.

Εξυμνούν το ΝΑΤΟ, που δήθεν θα μας προστατεύσει από την τουρκική επιθετικότητα.


Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που «συνοδεύουν» με το «PORTER» το «BARBAROS» για έρευνες, παραβιάζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που χειροκροτούν (ή στην καλύτερη περίπτωση «νίπτουν τας χείρας των») την τουρκική επιθετικότητα, τις παραβιάσεις, το γκριζάρισμα ζωνών στο Αιγαίο.

Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που οργάνωσαν μαζί με τη χούντα το τουρκικό πραξικόπημα στην Κύπρο και ύστερα έδωσαν χείρα βοηθείας στον «Αττίλα» και για 44 χρόνια τελεί το νησί υπό ξένη κατοχή.

Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που οργάνωσαν επεμβάσεις, πολέμους, εγκαθιδρύουν αντιδραστικά καθεστώτα της αρεσκείας τους και τόσα άλλα.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Κι όλα αυτά στο όνομα ότι κι άλλοι «αριστεροί» πριν απ' αυτούς, όπως ο Ανδ. Παπανδρέου, άλλαξαν θέση μόλις έγιναν κυβέρνηση και μετατράπηκαν σε ΝΑΤΟικότεροι των ΝΑΤΟικών και ΕΟΚικότερους της τότε ΕΟΚ, καταντώντας ευρωλιγούρηδες κ.λπ.

Μέχρι τους Ισπανούς σοσιαλιστές της δεκαετίας του '80 ανέσυραν, αλλά και τους γνωστούς ευρωκομμουνιστές, Μπερλινγκουέρ και σία, που έφτασαν ένα ιστορικό κόμμα του 30% να είναι σήμερα εξαφανισμένο από την πολιτική ζωή της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα η ακροδεξιά, η συντήρηση, η κάθε λογής αντίδραση και βαρβαρότητα να ξανασηκώνει κεφάλι.

Αυτόν τον δρόμο, άλλωστε, ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό, όσο είναι καιρός, όλοι κι όλες που τον εμπιστεύτηκαν, τώρα να του γυρίσουν την πλάτη, πριν είναι πολύ αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog