..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Παρέμβαση της Αλεξάνδρας Μπαλού στο BLUESKY: Δίνουν πιστοποιητικά σε πλοία σαπάκια. Σε πλοία φέρετρα.{Video}


Ισχυρό ΚΚ και εργατικό κίνημα είναι τα εργαλεία που δείχνουν την προοδευτική διέξοδο για το λαό σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτέμβρη στην τηλεόραση του «BLUE SKY». 


Όπως σημείωσε, η ανάπτυξη που σημειώθηκε στη Γερμανία δεν συνδυάστηκε με τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής των εργαζομένων της χώρας. Το έδαφος της χειροτέρευσης των όρων ζωής των εργαζομένων με τα λεγόμενα mini jobs, τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις κλπ. αντιλαϊκά μέτρα, προκάλεσαν μεγάλη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση η οποία δυστυχώς οδηγήθηκε σε αντιδραστική κατεύθυνση.

Ακριβώς πάνω σε αυτό το έδαφος, κατέληξε η Αλ. Μπαλού, πατάνε ακροδεξιά κόμματα, ρατσιστικές και εθνικιστικές αντιλήψεις, οικοδομώντας αυτό το φαινόμενο που ιστορικά γεννιέται και δυναμώνει σε περιόδους κρίσης, σε περιόδους δηλαδή που το σύστημα θέλει ένα ακόμη χέρι.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog