..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Συνέντευξη της Αλ. Μπαλού στον Ρ/Σ «ERT OPEN»Σκοπός του Ομπάμα να εξασφαλίσει μεγαλύτερη συμμετοχή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς (AUDIO)


Για τα σκουπίδια είναι η φιλολογία της κυβέρνησης πως τυχόν ελάφρυνση του χρέους θα ωφελήσει το λαό, όταν ο Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε να εφαρμοστούν τα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ.


Η Αλεξάνδρα Μπαλού επισήμανε ότι ο Ομπάμα δεν έρχεται ως σωτήρας που προκλητικά τον εμφανίζει ως τέτοιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά έρχεται για να τακτοποιήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή και να εξασφαλίσει παραπάνω συμμετοχή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς ελέγχου των πηγών Ενέργειας και των δρόμων μεταφοράς της.

Σημείωσε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στους σχεδιασμούς, η κυβέρνηση στήριξε τις πρόσφατες αποφάσεις του ΝΑΤΟ και δέχθηκε τη NATOική παρουσία στο Αιγαίο και πρόσθεσε ότι συζητείται η επέκταση των δραστηριοτήτων από τη βάση στο Ιντσιρλίκ στη βάση της Σούδας.

Τέλος, τόνισε ότι είναι ντροπή και πρόκληση η απαγόρευση των διαδηλώσεων, επισημαίνοντας ότι ο αυταρχισμός και η καταστολή ταιριάζει με μια κυβέρνηση που θέλει να περάσει μια πολιτική εναντίον του λαού. 

902. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog