..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η Ομάδα Γυναικών Βέροιας της ΟΓΕ, σε αντίθεση με τους φασίστες, βρέθηκε στο πλευρό των προσφύγων.!!!


Η Ομάδα Γυναικών Βέροιας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, σε αντίθεση με τους Παπάδες και φασίστες, που θέλουν να φέρουν το μεσαίωνα στην Ημαθία, με αφορμή τους πρόσφυγες, επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα της 26ης Μαρτίου το στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, για να ενημερωθεί για την εγκατάσταση των προσφύγων στο χώρο. 

Αφού περιοδεύσαμε, στο χώρο του στρατοπέδου ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο διοικητή για τις ανάγκες και τις ελλείψεις των προσφύγων. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των προσφύγων αποτελείται από παιδιά οι ανάγκες είναι οι συγκεκριμένες:

Παιχνίδια για να απασχολούνται τα παιδιά.
Παιδικές τροφές.
Γάλατα.
Πάνες.
Είδη προσωπικής υγεινής(σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, βούρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα).
Είδη καθαριότητας (σκόνη για πλύσιμο ρούχων, λεκάνες, κουβάδες, σκούπες, σφουγγαρίστρες, απορυπαντικά για καθαρισμό των χώρων τους).                                                                                
  Η συγκέντρωση των ειδών όσων επιθυμούν να βοηθήσουν θαγίνεται απο Κυριακή 27 Μαρτίου έως το Σάββατο 2 Απριλίου 5-9 μμ. στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας στην Πλατεία Ορολογίου, Ρακτιβάν 12 (είσοδος δίπλα στον Κριαρά ημιόροφος). Τηλ. επικοινωνίας 6936409111...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog